Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Steken en beten>Insectenbeet>Tabletten tegen insectenbeten

Natusor Insectoral Tabletten 90TB

Maakt de geur van het bloed minder aantrekkelijk voor insecten; met name geschikt voor mensen die naar exotische (vakantie)bestemmingen vertrekken.

15,37
  • Merk:  Natusor
  • Inhoud: 90TB
  • EAN: 8714369810010
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Het insect komt af op de geur van het bloed, dat via de huid wordt afgescheiden. Wetenschappers hebben zich over dit vervelende fenomeen gebogen en zijn na jaren van onderzoek tot de conclusie gekomen, dat door het consumeren van bepaalde stoffen de geur van het bloed is te veranderen. De belangrijkste stoffen, die hiervoor zorgdragen, zijn o.a. ribes nigrum (zwarte bes), panax ginseng en vitamine B1. Insectoral van Natusor bevat al deze stoffen in één tablet. De bestanddelen van dit voedingssupplement veranderen de ’geur’ van het bloed zodat je minder aantrekkelijk wordt voor insecten en deze direct rechtsomkeert maken. Verder helpen urtica (brandnetel), propolisextract, salix alba (schietwilg) en citroenmelisse de reactie van de huid te verminderen. Insectoral is met name ook geschikt voor mensen die naar exotische (vakantie)bestemmingen vertrekken.

Gebruik
3 maal daags 1 tablet tijdens de maaltijd met een beetje water innemen. Tip: door een week vóór vertrek al te beginnen met de inname van Insectoral zult u merken dat u tijdens de vakantie veel minder last heeft van ongewenste insecten. Insectoral is een klein tabletje en daardoor ook heel geschikt voor kinderen. Kinderen vanaf 1,5 jaar tot 12 jaar nemen 1-2 tabletjes per dag in. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 3 tabletten

 

 

RI*

Urtica

60 mg

-

Ribus nigrum

60 mg

-

Panax Ginseng-extract

60 mg

-

Citroenmelisse

36 mg

-

Vitamine B1

15 mg

1363%

Propolis-extract

15 mg

-

Salix alba

15 mg

-

* Referentie-inname

Ingrediënten
Siliciumdioxide, magnesiumstearaat, microkristallijne, cellulose.

Allergenen informatie
Vrij van conserveermiddelen, ei, gist, gluten, kunstmatige geurstoffen, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen, lactose, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker, vis.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Natusor Insectoral Tabletten 90TB?

Meer uit ons assortiment