Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Voeten en benen>Kalknagels

Nailner Kalknagel Pen 2in1 4ML

Handige en effectieve bescherming tegen kalknagels

25,66
  • Merk:  Nailner 
  • Inhoud: 4ML
  • EAN: 8718053573489
  • Op voorraad:  49  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Nailner Kalknagel Pen 2in1 is een handige en effectieve bescherming tegen kalknagels, ook wel schimmelnagels genoemd. Door het unieke en gepatenteerde transportsysteem kunne de ingrediënten diep in dekalknagel doordringen. De vloeistof bestrijdt de schimmel aan de basis en beschermt de nieuwe nagelgroei tegen infectie. Verbeteringen zijn al in enkele weken zichtbaar! Het handige kwastje zorgt ervoor dat Nailner Repair eenvoudig aan te brengen is op je nagel.

Hoe werkt het?
Nailner Kalknagel Pen 2in1 creëert dankzij een gepatenteerde combinatie van ingrediënten, een omgeving die ongunstig is voor de ontwikkeling van de schimmels. Hierdoor kan de schimmel niet gemakkelijk overleven. Bij dagelijks gebruik is vaak al binnen enkele weken een verbetering zichtbaar. Uw nagels zien er niet alleen mooier uit maar zijn ook gezonder.

Hoe te gebruiken?
Behandeling van kalknagels:
Gebruik Nailner Repair drie tot vier weken lang twee keer per dag (bijvoorbeeld 's ochtends en 's avonds). Daarna kun je de dosering terugbrengen tot een keer per dag gedurende de gehele aangroeiperiode van de nagel (zes tot acht maanden voor vingernagels, acht tot twaalf maanden voor teennagels).

Eenvoudig aan te brengen:
Breng de vloeistof met het kwastje op de gehele nagel aan, ook onder de nageltip. Laat Nailner Repair een tot twee minuten inwerken voordat je sokken of schoenen aantrekt.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?