DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Topcoat nagellak

Een topcoat nagellak zorgt ervoor dat u langer van uw gelakte nagels kunt genieten. Een goede topcoat kan ervoor zorgen dat uw nagellak tot 10 dagen goed op uw nagels blijft zitten, zonder beschadigingen en afbladderen. Lees meer

Verschil tussen base- en topcoat

Een topcoat mag dan wel lijken op een basecoat, helemaal hetzelfde is het toch niet (tenzij u een twee-in-één product gebruikt). Een basecoat beschermt denagels tegen verkleuring , maakt de nagels egaal en verzorgt deze. Een topcoat zorgt er primair voor dat de nagellak langer blijft zitten en kan daarnaast een leuk effect hebben: glanzend, mat of met glitters. Met topcoat is alles mogelijk!

Verschillende soorten topcoat nagellak

De ene topcoat is de andere niet. Er zijn vele soorten in omloop:

Glanzende topcoat

De meeste merken topcoat nagellak geven een glanzend laagje aan de nagels. Door de glans vallen oneffenheden minder op en zien de nagels er mooi en verzorgd uit.

Matte topcoat

Er zijn ook soorten en merken topcoat die uw nagels juist mat maken. Zelfs de meeste glanzende nagellak wordt mat dankzij dit product. Leuk wanneer u eens wat anders wilt!

Party on

Wilt u extra uitpakken tijdens een feestje? Ga dan voor een topcoat met glitters, blacklight of staafjes!

Sneldrogend en opvullend

Tot slot hebben sommige soorten topcoat een sneldrogend effect, zodat uw nagellak extra snel opdroogt. Handig, want zo hoeft u niet lang te wachten. Ook hebben sommige topcoat nagellak een opvullend effect doordat ze een gellaagje op de nagels achterlaten.

Topcoat nagellak tips

- Breng de topcoat aan op het moment dat uw nagellak nét niet helemaal opgedroogd is.
- Bedek de gehele nagel met de topcoat, neem ook goed de randjes mee (zeker aan de bovenkant van de nagel!) - Gebruik altijd een basecoat bij het lakken van de nagels
- Breng de nagellak in dunne laagjes aan. Zo droogt het sneller op en blijft het beter zitten.