Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Mondverzorging>Mondblaasjes

Multi Oral Multi-Oral Gel Bioclin Tube 10ML

Bij aften en pijnlijke plekjes

9,99
  • Merk:  Multi Oral 
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8714207230109
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Multi-Oral Gel is een medisch hulpmiddel dat effectief werkt bij aften, wondjes, zweertjes, blaartjes en pijnlijke, geïrriteerde, gezwollen of ontstoken plekjes in de mond.

Multi-Oral gel is een geconcentreerde, natuurlijke gel die een onzichtbaar werkzaam laagje vormt over tandvlees en pijnlijke plekken. De gel bevat plantaardige extracten die de mondflora optimaliseren en schadelijke bacteriën op een natuurlijke manier neutraliseren. Bovendien ondersteunt Multi-Oral Gel de natuurlijke genezing van beschadigd weefsel.

Hoe te gebruiken?
Multi-Oral Gel kan met het applicatietuitje direct worden aangebracht op de zere plek, het geïrriteerde tandvlees of ander beschadigd weefsel. Multi-Oral Gel vormt een onzichtbare bio-actieve laag over het mondweefsel.

Breng 2-4x daags een kleine hoeveelheid aan op de pijnlijke plek(ken).

Voor het meest optimale effect de gel 30 minuten laten inwerken zonder in die tijd te eten, te drinken of de mond te spoelen. Probeer om de gel niet met de tong te verwijderen. De gel is natuurlijk en kan gewoon doorgeslikt worden. Multi-Oral gel mag ook in combinatie met medicatie worden gebruikt.


Ingredienten

Ingredienten
Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer*, Glycerin, Betaine, Xylitol, Menthol. *2QR-complex, gepatenteerde bio-actieve polysachariden van plantaardige oorsprong.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Multi Oral Multi-Oral Gel Bioclin Tube 10ML?