9369.884 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Dameshygiëne>Intieme verzorging vrouwen>Vaginale tabletten

Multi-Gyn Multi Gyn Bruistabletten voor Vaginale Douchevloeistof 10TB

Spoelvloeistof voor in de Multi-Gyn Vaginale Doucheflacon

6,45

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Multi-Gyn
 • Inhoud: 10TB
 • EAN: 8714207430103
  Productbeschrijving

  Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

  Algemeen
  Multi-Gyn Bruistabletten is een medisch hulpmiddel dat u in water oplost tot een milde, vaginale douchevloeistof. De tabletten zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en vrij van parfum of conserveringsmiddelen. Ze zijn te gebruiken in combinatie met de Multi-Gyn Vaginale Douche en optimaliseert uw natuurlijke vaginale flora op hygiënische wijze. Multi-Gyn Bruistabletten helpen om vaginale problemen te voorkomen, ondersteunen bij de behandeling van een infectie en gaan bovendien onaangename geurtjes tegen.

  Hoe te gebruiken?

  Kant en klaar dosering: 1 tablet voor 1 spoeling.

  Eén Multi-Gyn Bruistablet doorbreken op breeklijn en oplossen in de doucheflacon met lauwwarm water. Vervolgens de canule op de flacon plaatsen en de canule inbrengen in de vagina. Door de flacon rustig en volledig in te knijpen wordt met de vloeistof de vagina gereinigd.

  Hoe vaak vaginaal douchen aan te raden is, hangt af van de individuele conditie van de vagina (sommige vrouwen zijn bijvoorbeeld gevoeliger voor infectie dan anderen), de levensstijl, de seksuele activiteit, de menstruatie etc.. In het algemeen is 1x per week vaginaal douchen voldoende voor een goede vaginale hygiëne. Indien u behoefte heeft aan extra vaginale hygiëne, zoals bij de menstruatie of ter voorkoming van vaginale ongemakken, volstaat in het algemeen 3 maal douchen per week. Voor het verlichten van vaginale problemen en ter ondersteuning van de behandeling van een vaginale infectie wordt geadviseerd om 2x per dag vaginaal te douchen gedurende 5 dagen.

  Multi-Gyn Bruistabletten is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

  Waarschuwingen
  Bij aanhoudende klachten dient u altijd contact op te nemen met uw huisarts of gynaecoloog. Voor zover bekend kan de MultiGyn Bruistabletten tijdens een normale zwangerschap veilig en probleemloos worden gebruikt. Indien u zwanger wilt worden, wordt het afgeraden om binnen een dag na de geslachtsgemeenschap vaginaal te douchen.
  Ingredienten

  Ingrediënten
  Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Powder, Lactose, Ascorbic Acid.

  Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
  Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

  Bij juist gebruik hebben deze bruistabletten geen nadelige gevolgen tijdens de zwangerschap.

  Kun je meerdere Multi-Gyn producten naast elkaar gebruiken?

  U kunt de producten mits gebruikt volgens de bijsluiter naast elkaar gebruiken.

  Bevat dit product conserveermiddelen?

  Deze geconcentreerde bruistabletten bestaan uit natuurlijke ingredienten zonder conserveermiddel. Conserveermiddelen remmen de groei van de nuttige lactobacillen (melkzuurbacterien) en tasten zo de natuurlijke conditie van de vagina aan.

  Heeft u een vraag over Multi-Gyn Multi Gyn Bruistabletten voor Vaginale Douchevloeistof 10TB?

  Meer uit ons assortiment