Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Gezichtsverzorging>Gezichtsmasker>Gezichtsmasker tegen rimpels

Moroccan Natural Puur Parel Poeder 10GR

Multifunctioneel poeder dat de gezichtshuid intensief verzorgt

17,99

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Het Puur Parel Poeder is een van de heerlijke, natuurlijke verzorgingsproducten van Moroccan Natural. Dit poeder is zeer multifunctioneel en kan worden gebruikt om de gezichtshuid een intensieve verzorging te geven.

  Hoe te gebruiken?
  Anti-aging: Gebruik een eierdopje of klein kommetje en neem 50%/50% Parel Poeder en ofwel yoghurt, koemelk of geitenmelk afhankelijk van uw voorkeur. Vervolgens op de huid aanbrengen en gedurende 10-15 minuten laten zitten.

  Voedend & Hydraterend: Meng een deel van het Parel Poeder met losgeklopt eiwit, twee druppels citroensap en een kwart theelepel rauwe honing. Breng aan op het gezicht en laat gedurende 20 minuten zitten. Spoel af met water.

  Droge, Doffe Huid Revitaliserd: Vorm een ​​pasta met Parelpoeder en Organische Argan Olie. Breng aan op de gezichtshuid en laat 10 minuten zitten. Spoel af met warm water. 

  Lifting: Klop wat eiwit stijf. Vul een eierdopje met het eiwit, voeg 2 druppels citroensap en een spatel Parel Poeder toe en breng het geheel aan op het gezicht, de hals en rond de ogen en laat dit zitten tot het droog is.

  Heeft u een vraag over Moroccan Natural Puur Parel Poeder 10GR?