Hoofdpagina>Eten & drinken>Medische voeding>Voeding in poedervorm

Modulen IBD Poeder Bus 400GR

Volledige drink- of sondevoeding in poedervorm op basis van caseïne

227,64 *

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

Prijs per 12 stuks is 227,64. De prijs per stuk is 18.97
  • Merk:  Modulen
  • Inhoud: 400GR
  • EAN: 7613034941060
  • * Let op! Dit product verkopen wij per 12 stuks. Geen losse verkoop mogelijk.
Productbeschrijving

Algemeen
Modulen Ibd Poeder is een volledige drink- of sondevoeding in poedervorm op basis van caseïne dat speciaal bewerkt is waardoor het van nature rijk is aan TGF-ß2. Dat draagt bij aan de remissie van de ziekte van Crohn in de actieve fase. Een afgestreken maatschepje Modulen Ibd Poeder bevat ongeveer 8 gram en is neutraal van smaak.
Modulen Ibd Poeder is een dieetvoeding voor de behandeling van mensen met de ziekte van Crohn. Modulen Ibd Poeder is geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken.

Dosering
Voeg 6 maatschepjes (= 50g) Modulen® IBD toe aan 210 ml water. Roer tot het volledig is opgelost. Na bereiding direct gebruiken. Te gebruiken als aanvulling op de voeding of volg de medische aanbeveling indien Modulen® IBD gebruikt wordt als enige voedingsbron.
Een blik kan ongeopend op een koele en droge plaats bewaard worden tot de houdbaarheidsdatum die op de verpakking en tray staat. Een geopend blik is – mits afgesloten en droog bewaard – 1 maand houdbaar. Na bereiding dient het product direct gebruikt te worden.
Modulen Ibd Poeder is een dieetvoeding voor medisch gebruik en dient gebruikt te worden onder medisch toezicht. Deze orale voeding is geschikt voor personen ouder dan 5 jaar. Het toevoegen van geneesmiddelen aan het product wordt afgeraden.

Ingredienten

Ingredienten
Glucosestroop, melkeiwitten (caseïne), sacharose, watervrij melkvet, middellange keten triglyceriden, mineralen (kaliumcitraat, calciumfosfaat, natriumcitraat, calciumcarbonaat, magnesiumchloride, kaliumhydroxide, kaliumchloride, ijzersulfaat, zinksulfaat, magnesiumoxide, mangaansulfaat, kopersulfaat, natriummolybdaat, kaliumjodide, chroomchloride, natriumselenaat), maïsolie, emulgator (sojalecithine), vitaminen (C, E, niacine, pantotheenzuur, B6, B1, A, B2, foliumzuur, K, biotine, D, B12), cholinebitartraat. ACD013-1

Allergenen Informatie
Bevat: melkeiwitten, sojalecithine
Glutenvrij

Heeft u een vraag over Modulen IBD Poeder Bus 400GR?