Hoofdpagina>Afvallen>Caloriearm dieet>Caloriearme shakes

Modifast Intensive Milkshake Aardbei 47GR

Een smaakvolle maaltijdvervanger

Korting 16%
17,89 14,99
  • Merk:  Modifast 
  • Inhoud: 47GR
  • EAN: 4000425074026
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Afvallen kan ook lekker zijn! De milkshakes van Modifast zijn een heerlijke en gezonde manier om uw gewicht onder controle te houden. Deze shakes zijn een zogenaamde dagvoedingvervanger. Dit betekent dat ze een voedingskundig compleet product zijn en als volwaardige vervanging kunnen dienen voor ontbijt, lunch of avondmaal. Het is van belang om u te houden aan het Modifast Intensive programma (3 fasen). U dient de daghoeveelheden helemaal te gebruiken en de aanwijzingen op de verpakking aandachtig te lezen.

1 Verpakking bevat 9 zakjes van 47gr Modifast Intensive Milkshake.

Hoe te gebruiken?
Werking
Minder caloriën. Modifast Intensive zijn complete, uitgebalanceerde maaltijden in zakjes met een minimum aan calorieën. Met drie zakjes Modifast Intensive per dag krijgt u alle vitaminen, spoorelementen, mineralen en eiwitten binnen die uw lichaam nodig heeft om gezond en fit te blijven. Die drie zakjes leveren u samen echter slechts 500 kcal! U verliest dus snel gewicht, maar qua voedingsstoffen komt u niets tekort, waardoor u gewoon uw dagelijkse dingen kunt blijven doen.

Hoeveel kunt u afvallen? Theoretische berekening van gewichtsverlies met Modifast Intensive. Dagelijks heeft een volwassene - afhankelijk van de lichaamsbeweging en het geslacht - ongeveer 2.000 kcal nodig. Drie zakjes Modifast Intensive leveren samen slechts 500 kcal per dag. Kortom: een besparing van ca. 1.500 kcal per dag x 7 dagen = 10.500 kcal per week!

Het lichaam spreekt de vetreserves aan om dit tekort aan kcal aan te vullen.
1 g vetweefsel = 7 kcal
1 kg vetweefsel = 7.000 kcal
1,5 kg vetweefsel = 10.500 kcal

Als Modifast Intensive dus volgens de regels wordt gebruikt, kan het gewichtsverlies in theorie 1,5 kg vet per week bedragen. Het resultaat wordt in de praktijk door verschillende factoren beïnvloed.

Gebruiksadvies
Los de inhoud van 1 zakje milkshake op in 200 ml koud water. Goed schudden of mixen. Drink meteen op. Eet smakelijk!

Etiket

Ingredienten:
Ingrediënten: MELKeiwitten, magere MELKpoeder, suiker, inuline, glucosestroop, mineralen (kaliumcitraat, natriumchloride, magnesiumcarbonaat, natriumcitraat, kaliumzouten van orthofosforzuur, calciumfosfaat, ijzerfosfaat, zinksulfaat, natriummolybdaat, kopergluconaat, kaliumjodide, mangaansulfaat, natriumseleniet, chroomcloride, natriumfluoride), Soja-olie, aroma’s, emulgator: SOJAlecithinen, vitamines (C, E, B3, A, B5, B6, D, B1, K, B2, B12, foliumzuur, biotine), kleurstof: bietenrood, zoetstoffen: acesulfaam-K en aspartaam, antioxidant: tocoferolrijke extracten, antiklontermiddel: siliciumdioxide. Bevat een bron van fenylalaline..

Bereiding:
1 sachet (47gram) + 200 ml water. / d'eau.

Energie
1497 KJ

Energie
355 kcal

Vet
4.9 GR

waarvan verzadigd
0.7 GR

waarvan enkelvoudig onverzadigd
1.1 GR

waarvan meervoudig onverzadigd
2.7 GR

Koolhydraten
36 GR

waarvan suikers
25 GR

Voedingsvezel
10.6 GR

Eiwitten
37 GR

Zout
1.97 GR

Vitamine A
709 MC

Vitamine D
3.6 MC

Vitamine E
10.6 ME

Vitamine C
53 ME

Thiamine/vitamine B1
1.1 ME

Riboflavine/vitamine B2
1.4 ME

Niacine/vitamine B3
12.8 ME


Vragen & Antwoorden
Is dit product geschikt voor dagelijks gebruik?

Het is aan te bevelen om de shake maximaal 2x per dag te gebuiken.

Hoe lang moet dit product minimaal gebruikt worden?

De Modifast Methode bestaat uit 3 fasen.
In Fase A (minimaal 2 weken, afhankelijk van de hoeveelheid overgewicht): worden alle maaltijden vervangen door Modifast maaltijden. In deze fase
wordt naast Modifast helemaal niets anders gegeten.
In Fase B worden de eerste week 2 Modifast maaltijden + 1 gewone maaltijd gebruikt; in de 2de week 1 Modifast maaltijd + 2 gewone maaltijden. De gewone maaItijden moeten uiteraard met zorg gekozen zijn.
In Fase C zijn alle maaltijden vervangen door een gewone, gezonde voeding. Door een evenwichtige voedingspatroon slaagt men er makkelijker in goed op gewicht te blijven.

In de eerste Modifast week verliest u vooral veel vocht uit het lichaam. Maar het gaat bij overgewicht om een teveel aan lichaamsvet. De vetafbraak komt na circa drie dagen Modifast gebruik goed op gang. Er ontstaat dan een nieuw evenwicht in het lichaam. Men zou dat proces verstoren - en zo de kans op succes verkleinen - als na één week al weer op de gewone manier zou worden gegeten. Vandaar dat een minimum periode van 2 weken wordt geadviseerd. Daarna moet Modifast altijd afgebouwd worden via fase B en C.

Heb ik extra voedinssupplementen nodig als ik dit product gebruik?

Drie zakjes Modifast Intensive per dag bevatten alle voedingsstoffen (vitamines, mineralen, spoorelementen) die uw lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Het is daarom niet nodig om extra voedingssupplementen te slikken.

Voor wie is dit product niet geschikt?

Overleg bij gebruik van medicijnen en gezondheidsproblemen steeds met uw huisarts alvorens te starten met een Modifast programma en volg zijn adviezen op. Dit om na te gaan of er een medische reden is om Modifast niet te gebruiken. Soms moet men na verloop van tijd voor controle langskomen. Bijvoorbeeld om de dosering van de medicijnen aan te passen.

Gewichtsverlies heeft een positieve invloed op verschillende parameters in het lichaam. O.w.v. de eventuele noodzaak voor diabetici om uw medicatiegebruik aan te passen, is het belangrijk altijd de goedkeuring te vragen & te krijgen van uw behandelend arts. De behoefte aan insuline of orale anti-diabetica zal in het algemeen snel minder worden; medische opvolging is in dit geval dus zeker nodig.

In periode van zwangerschap/geven van borstvoeding wordt afgeraden om een vorm van afslanken te volgen (dus ook het gebruik van Modifast).

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Modifast Intensive Milkshake Aardbei 47GR?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 30