Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Alle supplementen per onderwerp>Overig>Gal & lever

Metagenics FuncioMed Ultraclear Sustain 840GR

Ondersteunt de leverwerking

55,49
  • Merk:  Metagenics 
  • Inhoud: 840GR
  • EAN: 5400433000748
  • Op voorraad:  8  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Lekker, hypoallergeen, vegetarisch, hoogwaardig, oplosbaar mengsel op basis van rijsteiwitten, verrijkt met specifieke voedingsstoffen ter ondersteuning van de normale verterings-, absorptie- en barrièrefunctie van maag en darm. Bevat glutathion en andere antioxidanten die de immuniteit en de leverreiniging ondersteunen. Bevat fructo-oligosachariden (FOS) en inuline voor het instandhouden van een normale darmflora. Vrij van melkproducten, gluten, maïs, gist, soja, ei en kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Gebruik

Meng 1 portie (= 4 maatlepels of 60 g) van het poeder met 250 ml water, rijstmelk of fruitsap 1 maal per dag (zie gebruiksaanwijzing)

Waarschuwing
Niet aanbevolen aan personen die intolerant zijn of allergisch voor één van de ingrediënten aanwezig in dit product. Startfase voor gevoelige mensen Om spijsverteringsirritaties te vermijden omwille van de toevoer van prebiotica, is het aanbevolen te beginnen met 1/ 2 maatlepel per dag vanaf de 1ste dag en dan geleidelijk te verhogen met 1/2 maatlepel per dag tot de dosis bereikt wordt (4 maatlepels vermengd met 250 ml water, rijstmelk of fruitsap) per dag vanaf de 2de week. Hierbij dient altijd rekening gehouden te worden met de verhouding 1 maatlepel (15 g) per 60 ml. In dit product zijn geen ingrediënten of hulpstoffen gebruikt die gluten bevatten.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Metagenics FuncioMed Ultraclear Sustain 840GR?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 99