Hoofdpagina>Vitamine & supplementen>Speciaal voor:>Vrouw>Overgang

Menostril Tabletten 30TB

Voor het behoud van een natuurlijke balans tijdens de overgang

16,95
  • Merk:  Menostril 
  • Inhoud: 30TB
  • EAN: 8712207013876
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Menostril is ontwikkeld voor vrouwen die hulp zoeken bij overgangsverschijnselen. Tijdens de overgang neemt de productie van oestrogenen onevenwichtig af, waardoor veranderingen in het lichaam optreden. Dit resulteert in de typische verschijnselen die vrouwen kunnen ervaren tijdens de overgang. Menostril helpt de balans terug te vinden in het lichaam, door naast de dagelijkse voeding het tekort aan oestrogenen dat een vrouw in deze levensfase heeft, aan te vullen met twee soorten isoflavonen, uit Soja én Rode klaver.

Hoe werkt het?
Werking
Soja en Rode klaver bevatten isoflavonen. Deze plantaardige (fyto) oestrogenen hebben in ons lichaam hetzelfde effect als de eigen oestrogenen. Ze helpen het oestrogeengehalte op peil te houden, wat een positieve invloed heeft op opvliegers, nachtelijk transpireren, stemmingswisselingen en innerlijke onrust.

Met behulp van de fyto-oestrogenen wordt ook de aanmaak van het collageen op peil gehouden. Tijdens de overgang kan door de afbraak van collageen, de huid dunner en droger worden. Met behulp van de fyto-oestrogenen blijft de huid elastisch en stevig. Daarnaast beschermt Vitamine E tegen verouderingsverschijnselen van de huid. Het kan dienen ter aanvulling van de anti-oxidanten. Ook helpt het bij het behoud van gezonde cellen van de huid, door deze te beschermen tegen vrije radicalen.
De fyto-oestrogenen hebben tevens een versterkende invloed op de botten van een vrouw.
Dit is belangrijk aangezien de overgang de afbraak van oude botcellen kan versnellen.

Ingredienten

Menostril is een fytoproduct. Dat betekent dat het een natuurlijk product is en de actieve ingrediënten uit onverdunde plantenextracten bestaan.
Soja, rode klaver, vitamine E, Valeriaan, Monnikspeper, Brandnetel

Gebruikadvies
Eén tablet per dag voor de avondmaaltijd.
Het is goed om het tablet voor de avondmaaltijd in te nemen, omdat de verschillende ingrediënten met de voeding makkelijker kunnen worden opgenomen. Valeriaan in Menostril heeft een rustgevende invloed, hetgeen kan helpen bij een goede nachtrust. Menostril werkt geleidelijk. Na een aantal weken is verschil merkbaar.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Menostril Tabletten 30TB?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100