DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Membrasin Duindoornbesolie Capsules 60CP
Membrasin Duindoornbesolie Capsules 60CP
Membrasin Duindoornbesolie Capsules 60CPverpakking met strip tabletten

Membrasin Duindoornbesolie Capsules 60CP

20,51

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer dit product weer op voorraad is? Geef dan uw e-mail adres op:

  • Merk: Membrasin
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8713286014761
  • NUT-nummer: PL 500/52

×

of

Productbeschrijving

Helpt bij droge ogen, droge mond en droge slijmvliezen en helpt de gezonde huid van binnenuit

Algemeen
Membrasin Duindoornbesolie Capsules bevat de pure olie uit het vruchtvlees en de pit van de duindoornbes. Deze olie bevat onder andere vitamine A. Als een van de weinige vruchten in het plantenrijk is duindoornbes degene die van nature omega-7-vetzuren bevat. Daarnaast bevat Membrasin Duindoornbesolie Capsules de onverzadigde vetzuren omega-3, -6, -7 en -9 en vitamine E. Duindoornbes helpt bij droge ogen, droge huid en droge slijmvliezen. Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van een normale huid en slijmvliezen en een normaal gezichtsvermogen. Ons lichaam wordt beschermd door de huid en slijmvliezen. Met name bij het ouder worden en tijdens en na de overgang kan vitamine A van belang zijn voor het behoud van een normale huid en slijmvliezen.

Membrasin Duindoornbesolie Capsules:
  • Met duindoornbesolie
  • Vitamine A en E
  • Omega-3, -6, -7 en -9
  • Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen

Hoe te gebruiken?
Het geadviseerde gebruik is twee maal daags 2 softgels (capsules) innemen tijdens de maaltijd. Na 1 à 2 maanden kan de dosering worden verlaagd naar tweemaal daags 1 capsule. Voor kinderen onder de 12 jaar wordt de halve dosering aanbevolen. Voor kinderen onder de 4 jaar is de capsulevorm niet geschikt.

Heeft u moeite om de capsule door te slikken? De capsules kunnen open worden geprikt en de inhoud kan worden vermengd met een zuivelproduct (bijv. de inhoud door de yoghurt mengen).

Ingrediënten

Voedingswaarde per dagdosering van 4 capsules


Palmitinezuur (Omega 7)
%ADH
476mg
Palmitoleïnezuur (Omega 7)476mg
Oliezuur (Omega 9)240mg
cis-Vacceenzuur (Omega 7)100mg
Linolzuur (Omega 6)356mg
alfa-Linoleenzuur260mg
Vitamine E2mg 17%

%ADH = Aanbevolen Dagelijks Hoeveelheid

Ingrediënten
Duindoornbesolie, bindmiddel (gemodificeerd maiszetmeel, glycerol), emulgator (carrageen), zuurteregelaar (dinatriumfosfaat) en antioxidant (d alfa-tocoferol, rozemarijnextract, in zonnebloemolie) en betacaroteen.

Membrasin bevat geen suiker, gluten, lactose, conserveermiddelen of kleur- geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

Vragen & Antwoorden
Helpt dit product ook bij overgangsklachten?

Omdat vaginale droogheid wordt veroorzaakt door een verandering in de hormoonhuishouding (overgang) is dit een goed product om deze droogheid te lijf te gaan.

Kan dit product ook uitwendig gebruikt worden?

Ja, u kunt de capsule open prikken en de inhoud uitwendig op de huid gebruiken. Let er wel op dat olieproducten vlekken kunnen geven op de kleding. Door de kleur van de olie kan de huid licht verkleuren.

Kan ik dit product combineren met mijn medicijnen?

Ja. Wel bevelen wij aan tussen de inname een periode van minimaal 10 minuten aan te houden zodat de producten elkaar niet kunnen binden

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

Ja, Membrasin kan met een gerust gevoel tijdens de zwangerschap worden gebruikt. Omega vetzuren ondersteunen tevens de hersenontwikkeling van uw baby.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment: