DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

MegRhythm

MegRhythm verwarmende oogmaskers geven uw ogen rust. Daarnaast verzorgen ze de gevoelige huid rondom de ogen, om zo bijvoorbeeld wallen te voorkomen. Het bedrijf is opgericht in 2005 in Japan en is sindsdien enorm populair daar. Gelukkig zijn de fijne zelfwarmende oogmaskers nu ook in Nederland verkrijgbaar. Lees meer
  • MegRhythm Verwarmend Oogmasker - Kamille 5ST

    MegRhythm Verwarmend Oogmasker - Kamille | 5ST

    Voorraad: 32
    7,99
    50% korting
    4,00
  • MegRhythm Verwarmend Oogmasker 5ST

    MegRhythm Verwarmend Oogmasker | 5ST

    Voorraad: > 50
    7,99
    50% korting
    4,00
  • MegRhythm Verwarmend Oogmasker Yuzu Citrus 5ST

    MegRhythm Verwarmend Oogmasker Yuzu Citrus | 5ST

    Voorraad: 46
    7,99
    50% korting
    4,00

Wat is MegRhythm?

MegRhythm ontwikkelt nieuwe methoden voor ontspanning en welzijn. De merknaam komt rechtstreeks voort uit de elementen waarop de technologie is gebaseerd. ‘Meguri’ is het Japanse woord voor ‘circulatie’, en ‘Rhythm’ verwijst naar het bioritme.

De missie van MegRhythm is het verhogen van ons welzijn door gebruik te maken van het natuurlijke bioritme. De verwarmende maskers bieden de ontspanning die daaraan bijdraagt.

MegRhythm verwarmend oogmasker

Onze ogen hebben het maar druk. Met de komst van meer schermtijd, is de druk op wat onze ogen te verwerken krijgen alleen maar toegenomen. Met een verwarmend oogmasker geeft u uw ogen eerst de rust die ze nodig hebben, en daarmee een flinke boost. De milde stoom warmt het oogmasker op naar een aangename temperatuur. Het oogmasker levert hiermee ontspanning, en kalmeert vermoeide ogen. Na 20 minuten voelt u zich herboren en heerlijk uitgerust. Het is in feite een stoombad voor de ogen.

De MegRhythm maskers zijn beschikbaar in de volgende vier varianten:

  • Ongeparfumeerd;
  • Lavendel verwarmend oogmasker;
  • Yuzu Citrus;
  • Kamille geur;

In de verpakking zitten 5 maskers, individueel verpakt (en daarmee op diverse momenten te gebruiken).

Een warm oogmasker met stoom

De oogmaskers verwarmen vanzelf met stoom, wanneer u de verpakking opent. De temperatuur loopt op tot ongeveer 40 graden Celsius, en houdt zo’n 20 minuten aan. Ze zijn dermatologisch en oogheelkundig getest. Verzorgend én veilig dus. Met een verwarmend oogmasker kalmeren vermoeide ogen. Dat is heerlijk ontspannen, bijvoorbeeld na een lange werkdag.

De voordelen van een oogmasker

De huid rond de ogen is dun en heel gevoelig. Niet voor niets is dat de plek waar moeheid het eerst te zien is vanwege donkere kringen, lichte zwelling en droge huid. Een oogmasker:

  • Kan wallen verminderen;
  • Vermindert de tekenen van vermoeidheid;
  • Vermindert donkere kringen;
  • Fijne lijntjes en rimpels (ook wel kraaienpootjes genoemd) vervagen;
  • Het hydrateert de huid;
  • Kunnen de ogen helderder en energieker laten lijken;

Bovendien is het nemen van een oogmasker een beetje verwennerij. Het ontspant, en kan zelfs uw zelfvertrouwen verhogen.

Hoe verzorg ik de huid rond mijn ogen?

De huid rond uw ogen is anders dan de huid op de rest van uw gezicht. Om te beginnen is het superdun. Er zijn ook geen olieklieren, waardoor de huid hier droger is en sneller geïrriteerd raakt dan op andere delen van het lichaam. Daarom is verzorging prettig. Producten die bedoeld zijn voor gebruik rondom de ogen, bevatten meestal verachtende en verzorgende ingrediënten. De huid daar is namelijk ook erg gevoelig.

Omdat de huid rond de ogen zo kwetsbaar is, zal deze eerder tekenen van veroudering vertonen, zoals rimpels en fijne lijntjes. Maar het gebied rond de oogkassen is ook gevoelig voor donkere kringen, wallen, en een algemene indruk van vermoeidheid die het gevolg kan zijn van genen, levensstijl, of andere omgevingsfactoren.

Hoe gebruik ik het MegRhythm verwarmend oogmasker?

  1. Als eerste neemt u het oogmasker uit de verpakking. Na het openen van het masker begint deze automatisch te verwarmen. Gebruik het masker direct na openen;
  2. Aan de perforatie uit elkaar trekken;
  3. Leg het masker met de witte kant op de ogen, met de inkeping naar beneden. Plaats de bandjes om de oren;
  4. Ontspan!

hoe gebruik je megrhythm

Waarschuwingen

Gebruikt u oogdruppels, dan raden we aan om een paar minuten te wachten voor een verwarmend oogmasker te plaatsen. De stoom kan ook make-up doen uitlopen of verwijderen. Het masker kan bij normaal huishoudelijk afval worden weggegooid na gebruik, en kan niet opnieuw gebruikt worden.

Ogen hebben rust nodig

Omdat we gedurende de dag veel visuele prikkels krijgen, zijn onze ogen voortdurend bezig. Ze voorzien ons van belangrijke informatie over onze omgeving. Focussen op objecten kan leiden tot vermoeide ogen, waardoor de hersenen informatie niet goed kunnen verwerken.

In deze digitale tijd brengen we steeds meer tijd voor (computer-)schermen door. Computers, smartphones en televisies hebben achtergrondverlichting, wat betekent dat ze lichtstraling uitzenden. Door het staren naar dit oplichtende scherm moeten uw ogen harder werken, waardoor de gevoelige spieren die uw ogen aansturen, worden gespannen. Vermoeide ogen is vooral een probleem voor mensen die veel achter een computer werken, mensen die gedetailleerde dingen dichtbij hun gezicht uitvoeren of mensen die vaak met hun ogen in de zon turen.

Tijdig rusten kan vermoeide ogen voorkomen en de symptomen ervan verlichten. Door uw ogen te laten rusten, verlicht u het zware werk dat ze gedurende de hele dag moeten verrichten. Dit doet u door het regelmatig wegkijken van uw scherm en naar buiten gaan. En met een verwarmend oogmasker van MegRhythm aan het einde van de dag gunt u uw ogen net dat beetje extra welverdiende rust.

De oogmaskers van MegRhythm online bestellen

MegRhythm producten bestelt u gemakkelijk en snel online bij DeOnlineDrogist.nl. Wilt u liever eerst iets meer weten over de producten, het gebruik ervan of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met de klantenservice. We beantwoorden uw vragen en voorzien u graag van deskundig advies.

Doet u uw bestelling voor 21.30 uur? Dan bezorgen wij uw bestelling de volgende dag aan huis. Bestellingen boven de 20 euro worden bovendien gratis aan huis geleverd.

Wat kosten de oogmaskers van MegRhythm?

De prijs van de producten vindt u bovenaan deze pagina, afgebeeld bij de individuele producten. Ook ziet u hier welke producten in de aanbieding zijn.