9373.459 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Babyverzorging>Babyflessen en drinkbekers>Babyfles

Medela Calma Speen+ Fles 1ST

De oplossing om baby's moedermelk te voeden

16,95
  • Merk:  Medela
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 7612367021999
  • Op voorraad:  17  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Calma is ideaal voor moeders die op zoek zijn naar een oplossing om hun baby moedermelk te voeden. De Calma werd ontwikkeld op basis van de resultaten van onderzoek in samenwerking met de University of Western Australia. Daardoor is de Calma de unieke speen voor baby's die borstvoeding krijgen, omdat ze kunnen zuigen, slikken en ademen zoals ze aan de borst hebben geleerd. Of u nu rechtstreeks borstvoeding geeft of de Calma gebruikt, de baby moet een vacuüm creëren om de melk te laten stromen. Zodra de baby pauzeert, stopt de stroom, net zoals bij borstvoeding. Dat is wel zo prettig voor uw baby.
Borstvoeding is altijd het beste voor uw baby. Toch kan het voorkomen dat een voeding niet "live" gegeven kan worden. Bijvoorbeeld omdat u en uw kindje soms niet bij elkaar kunnen zijn voor een voeding, of omdat het drinken aan de borst nog niet helemaal goed gaat. De Calma is een revolutionair voedingssysteem, speciaal ontwikkeld voor moeders die hun baby toch met moedermelk willen voeden.

Hoe werkt het?
Met Calma hoeven baby´s hun natuurlijke voedingsgedrag niet te veranderen. Of u nu rechtstreeks borstvoeding geeft of de Calma gebruikt - de melk stroomt enkel als de baby het vacuüm toepast.

Met Calma behoudt uw baby zijn natuurlijke zuigtechniek, hierdoor wordt de kans op tepel-speenverwarring of flesweigeren geminimaliseerd en kan uw baby na een voeding met de fles gewoon weer terug aan de borst.
Maakt het baby´s mogelijk om hun natuurlijke zuiggedrag te behouden, zoals geleerd aan de borst.
De baby kan drinken, ademhalen en regelmatig pauzeren.
Ondersteunt het gemakkelijk wisselen tussen voedingen met Calma en aan de borst.
Eén maat Calma volstaat voor de hele borstvoedingsperiode, net als bij borstvoeding.
De unieke voedings oplossing uw baby - we raden aan om pas een speen te gebruiken als de borstvoeding op gang is gekomen.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Medela Calma Speen+ Fles 1ST?