Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Sportsupplementen>Overige supplementen

MaxxPosure Maxx Sports Multi Vitamine Tabletten 30TB

Breed multivitamine en -mineralen complex speciaal gericht op de behoeften van sporters

18,46
  • Merk:  MaxxPosure 
  • Inhoud: 30TB
  • EAN: 8714193104309
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Speciaal om aan de specifieke behoeften van serieuze sporters te voldoen heeft MaxxPosure het Maxx Sports Multi Vitamine supplement ontwikkeld. Deze tabletten behoren tot een exclusieve lijn van hoogwaardige producten die met grote zorg zijn samengesteld om zo de beste ondersteuning te bieden. De MaxxPosure supplementen zijn mede tot stand gekomen door de samenwerking tussen een sportdiëtist van het NOC-NSF die ook de Olympische sporters begeleidt. De toeleveranciers van de grondstoffen zijn internationale Europese bedrijven die de mogelijkheid hebben alle producten te testen in hun laboratorium zodat de kwaliteit gegarandeerd kan worden. De MaxxPosure Maxx Sports Multi Vitamine Tabletten bevatten een breed vitamine-, plantenextract- en mineralenpreparaat die de serieuze sporter ondersteunen en bijdragen aan een optimale prestatie.

Dosering
Het innemen van 1 tablet per dag is voldoende. Houdt u aan de aanbevolen dosering.

Tabletten met water innemen. Droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Waarschuwingen
Let op! Niet te gebruiken door kinderen t/m 1 jaar. Een voedings-supplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.

Ingredienten

Vitaminen, mineralen, brandnetelblad, pau d’arcopoeder, cellulose, plantaardige olie, inositol, paba, choline, betaïne, rutine, siliciumdioxide, magnesiumstearaat, canaubawas, glycerol, microkristallijne. 

Allergenen informatie
Dit product bevat soja- en pinda-extracten doch geen andere allergenen en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over MaxxPosure Maxx Sports Multi Vitamine Tabletten 30TB?