DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

My Magic Mud

Groene keuze Merk is onderdeel van ons groene assortiment.
My Magic Mud is een zwarte tandpasta op basis van actieve kool en bentonietklei voor wittere tanden. De 100% natuurlijke tandpasta is fluoridevrij, vrij van sulfaten en vegan. Lees meer
Geen resultaten gevonden

My Magic Mud: zwarte tandpasta voor wittere tanden


My Magic Mud whitening tandpasta bevat geactiveerde houtskool en bentonietklei die uw tanden op natuurlijke wijze witter maken. Geactiveerde kool verwijdert tandplaque en aanslag van de tanden. Het resultaat is een schone en wittere glimlach! My Magic Mud is mild voor uw tanden en tandglazuur. De tandpasta is vrij van synthetische stoffen en fluoride.

Hoe gebruikt u My Magic Mud tandpasta?

My Magic Mud is verkrijgbaar als tandpasta en als tandpoeder. Beide producten hebben een eigen gebruiksaanwijzing:

My Magic Mud tandpasta:
Breng een hoeveelheid tandpasta ter grootte van een erwt aan op uw tandenborstel. Poets uw tanden grondig gedurende twee minuten, uw mond en gebit zal zwart worden. Spuug vervolgens de tandpasta uit. Om de restjes zwarte tandpasta weg te krijgen, spoelt u uw mond en tandenborstel met ruim water na. Poets uw tanden na met een schone tandenborstel en flos uw tanden.

My Magic Mud tandpoeder:
Schep een kleine hoeveelheid tandpasta uit het potje met behulp van een schoon lepeltje. Brengt het tandpoeder aan in uw mond en poets uw tanden met een schone tandenborstel gedurende twee minuten. Uw mond en gebit zal zwart worden. Spuug vervolgens de tandpasta uit. Om de restjes zwarte tandpoeder weg te krijgen, spoelt u uw mond en tandenborstel met ruim water na. Poets uw tanden na met een schone tandenborstel en flos uw tanden.

Na twee weken gebruik kunt u een zichtbaar verschil opmerken. U kunt dan My Magic Mud tandpasta ter onderhoud gebruiken om te verkomen dat nieuwe vervuiling zich aan uw tanden hecht. Zo blijven uw tanden stralend wit!