Door achterstanden i.v.m. Black Friday moet u rekening houden met een vertraging van maximaal 3 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Lucovitaal Wrat Weg 2ML
Lucovitaal Wrat Weg 2ML

Lucovitaal Wrat Weg 2ML

Korting 50%
9,99 5,00
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Voor de behandeling van gewone wratten op handen en voeten

Algemeen
Lucovitaal Wrat Weg (voorheen DermaForte) is een medisch hulpmiddel voor de behandeling van gewone wratten op handen en voeten. Het bevat monochloorazijnzuur, een stof die een afbrekende werking heeft op de huid. Monochloorazijnzuur zorgt er voor dat de cellen die het wrattenvirus bevatten verdwijnen. De wrat zal laagje voor laagje loslaten. Een voordeel van het gebruik van Lucovitaal Wrat Weg is dat de wrat slechts 1 keer aangestipt hoeft te worden*. Het aanstippen is pijnloos dus het product is uitermate geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Lucovitaal Wrat Weg is gemakkelijk te gebruiken en zeer effectief voor dikke wratten op handpalmen en voetzolen en hardnekkige wratten.

Dosering
Lucovitaal Wrat Weg heeft een kind veilige sluiting, die u als volgt kunt openen: Plaats het flesje op een stevige ondergrond, die bestand is tegen de bijtende vloeistof. Vermijd contact met kleding, textiel of tafellakens. U kunt het flesje openen door de dop gelijktijdig in te drukken en te draaien. Verwijder vervolgens de dop van het flesje.

Gebruik Lucovitaal Wrat Weg maar 1 keer per week. Om te voorkomen dat de huid rondom de wrat wordt aangetast, wordt aanbevolen om voorafgaand aan de behandeling de omliggende huid van de wrat te beschermen tegen de bijtende werking van de vloeistof met bijvoorbeeld Vaseline of Zinkzalf.

Let erop dat u Lucovitaal Wrat Weg alleen op de wrat aanbrengt. Laat het vervolgens even drogen. De wrat hoeft niet afgedekt te worden. In een week tijd zal de wrat laagje voor laagje loslaten. De vloeistof heeft een week nodig om het bovenste laagje van de huid los te weken, u zal dus niet direct na het aanbrengen resultaat zien. Na enige tijd worden de wrattencellen vernietigd en zal de wrat een witte kleur krijgen en worden afgestoten. Lucovitaal Wrat Weg niet vaker aanbrengen dan 1 keer per week. *Afhankelijk van de grootte en dikte van de wrat kan het noodzakelijk zijn om de behandeling met Lucovitaal Wrat Weg na een week te herhalen. Wratten zijn besmettelijk. Daarom wordt gebruik van het product door meerdere personen afgeraden.

Breng Lucovitaal Wrat Weg aan met de grootst mogelijke zorg. De oplossing is bijtend. Let goed op bij de toepassing op lichaamsdelen die moeilijker te bereiken zijn zoals voetzolen. Dit geldt vooral bij personen met een beperkte mobiliteit of in geval van een gestoorde fijne motoriek (trillende handen, verstijfde vingers). Sluit het flesje goed af na gebruik.

Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Voorzichtig gebruiken, de vloeistof is bijtend. Alleen geschikt voor handen en voeten. Lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik.

- Uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik;
- Alleen gebruiken voor wratten op handen en voeten;
- Heel voorzichtig gebruiken. De vloeistof van Lucovitaal Wrat Weg is bijtend;
- Als de gezonde huid in contact komt met Lucovitaal Wrat Weg, spoel deze dan af met water. Als er, ondanks deze voorzorgsmaatregel, huidirritatie ontstaat, dan dient de huid hetzelfde behandeld te worden als brandwonden;
- Neem contact op met de huisarts indien klachten aanhouden;
- De tube goed sluiten na gebruik en in staande positie wegzetten;
- Buiten bereik van kinderen bewaren;
- Gebruik door kinderen, ouderen en minder valide, altijd onder supervisie van een volwassene;
- Voorkom contact met de huid, kleding, textiel, tafelkleden.

Ingrediënten

Ingrediënten
Monochloorazijnzuur, gezuiverd water.

bevat 50% monochloorazijnzuur en 50% water

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist