9365.759 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Voeten en benen>Voetschimmel

Lucovitaal Voetschimmel Zwemmerseczeem 30ML

Stopt jeuk, branderigheid en onaangename geur

Korting 50%
9,99 5,00
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Lucovitaal Voetschimmel Zwemmerseczeem is een medisch hulpmiddel met natuurlijke en natuurverwante ingrediënten, die ondersteuning biedt bij de behandeling van zwemmerseczeem, ofwel voetschimmel. Lucovitaal Voetschimmel is een snel intrekkende gel die de huid hydrateert en brengt een beschermde laag aan om de ontwikkeling van voetschimmel te voorkomen. De gel stopt jeuk en branderigheid en helpt een onaangename geur te voorkomen.

Hoe te gebruiken?

Droog beide voeten zorgvuldig af en breng de gel tweemaal daags aan (in de ochtend en de avond) in een dun laagje op beide voeten. Dit is nodig omdat de schimmel ook op de andere voet aanwezig kan zijn zonder dat dit zichtbaar is. Breng de gel aan onder en tussen de tenen, op de voetzool en aan de zijkant van de voet. Laat de gel 1 tot 2 minuten drogen voor de vorming van de beschermlaag. Was uw handen na het gebruik. Meestal treedt al na enkele dagen verbetering op. Zet de behandeling voort tot een week nadat het zwemmerseczeem geheel is verdwenen.

Waarschuwing
Onregelmatig gebruik of voortijdig stoppen van de behandeling vergroot de kans op het terugkeren van de klachten. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van overgevoeligheid het gebruik van Voetschimmel Zwemmerseczeem staken. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Raadpleeg uw arts wanneer na twee weken geen verbetering optreedt.
Ingredienten

Ingrediënten
Aqua, Glycerin, Alcohol Denat, Urea, Natilact®, Ammonium Acryloldimethyl-taurate/VP Copolymer, Sodium levulinate, Menthyl Lactate, Mentha Piperita Oil, Lactic Acid, Sodium anisate, 4-Terpineol, Limonene.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Lucovitaal Voetschimmel Zwemmerseczeem 30ML?