9365.669 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Darm supplementen>Ontlasting zachter maken

Lucovitaal Stoelgang Senna Tabletten 180TB

Voor een goede darmwerking en regelmatige stoelgang

Korting 50%
19,28 9,65

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Lucovitaal
 • Inhoud: 180TB
 • EAN: 8713713013398
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Lucovitaal Stoelgang Senna Tabletten is formule met Kaapse Aloë die de darmwerking ondersteunt in een regelmatige en natuurlijke stoelgang. De tabletten bevatten Sennablad, wat sennosiden bevat. Ook bevatten de tabletten Chinese rabarber, ter ondersteuning van een goede darmflora en Vuilboombast, ter ondersteuning van een goede darmpassage en zachte ontlasting.

  Dosering
  Volwassenen: Voor het slapen gaan, naar behoefte, 1 tablet met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

  Waarschuwing
  Dit product bevat lactose. Dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar, voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Dit preparaat niet gebruiken bij aandoeningen aan het maag- darm kanaal. Niet langer dan 10 dagen achtereen gebruiken. Na 3 dagen kan het gebruik worden hervat. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

  Ingredienten

  Ingrediënten
  Senna, Vulmiddel (Lactose), Vuilboombast, Chinese Rabarber, Kaapse Aloë, Berkenblad, Paardenbloem, Racine, Kalmoeswortel, Kurkumawortel, Antiklontermiddelen (Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide), Aroma (Karwij-olie).

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Lucovitaal Stoelgang Senna Tabletten 180TB?

  Meer uit ons assortiment