9367.489 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Goede nachtrust>Goede nachtrust complex

Lucovitaal Melatonine Kruidenthee Zakjes 20ST

Slaap lekker na een rustgevend kopje melatonine thee

Korting 51%
5,09 2,47
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Lucovitaal Melatonine Thee stimuleert een goede, natuurlijke en gezonde nachtrust.
Melatonine heeft een gunstige invloed op het dag- en nacht ritme en kan tevens worden toegepast bij jetlag en bij ploegendiensten. Voor een goede nachtrust begin je de avond met een kopje Melatonine thee. Deze thee is 100% cafeïnevrij en bevat per theezakje 1 mg pure Melatonine. Deze vorm van Melatonine lost volledig op in water voor optimale opname door het lichaam. De citroenmelisse in de thee zorgt voor een frisse smaak en helpt lichaam en geest ontspannen. Hop bevordert een rustige slaap.

Dosering
Om lekker te slapen 1-2 koppen thee drinken (1 à 2 uur) voor het slapen gaan. Dagelijkse dosering niet overschrijden. Laat het theezakje tenminste 3 tot 5 minuten trekken in 200 ml gekookt water voordat de thee gedronken wordt. Ter verlichting van een jetlag: Kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming 1-2 koppen drinken.

Waarschuwingen
Let op: Het gebruik van melatonine met een dagdosering van 0.3 mg of meer wordt afgeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar. Bij een dagelijkse dosering van <0.3 mg luidt het advies dit eerst te overleggen met een (huis)arts.

Bevat zoethout. Mensen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden. Bij lever- of nieraandoeningen of een auto-immuunziekte wordt het gebruik van Lucovitaal Melatonine Kruidenthee ontraden. Eveneens wordt het gebruik ontraden wanneer je geneesmiddelen gebruikt zoals slaapmiddelen, rustgevende middelen, antidepressiva en middelen voor de behandeling van psoriasis. Niet gebruiken bij overgevoeligheid (allergie) voor één of meerdere bestanddelen. Niet te gebruiken door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Gedurende een aaneengesloten periode van maximaal 3 weken te gebruiken gevolgd door minimaal 2 dagen rust.
Ingredienten

Ingrediënten
Citroenmelisse (50%), grapefruit (sap concentraat) (23%), hop (10%), pepermunt (9%), zoethoutwortel (4%), natuurlijk aroma (3,94%), melatonine (1mg) 0,06%.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Lucovitaal Melatonine Kruidenthee Zakjes 20ST?

Meer uit ons assortiment