Hoofdpagina>Vitamine & supplementen>Supplement - toepassing>Lekker slapen>Goede nachtrust

Overig Lucovitaal Melatonine 5-HTP L-Tryptofaan Tabletten 30TB

Dag & nacht formule

12,95
  • Merk:  Overig 
  • Inhoud: 30TB
  • EAN: 8713713026572
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Lucovitaal Melatonine 5-HTP L-Tryptofaan bevat een uitgebreide Melatonine dag- & nacht formule. Melatonine is een lichaamseigen stof die is gekoppeld aan blootstelling aan licht. Neemt de blootstelling van licht af, dan komt de natuurlijke productie van Melatonine op gang. Voor het lichaam is dit het signaal om de dagactiviteiten te verminderen en zich voor te bereiden op de nacht. Echter komt niet bij iedereen deze natuurlijke productie op gang. Indien dit bij u het geval is, kunt u gebruik maken van voedingssupplementen die deze stof bevat.

Deze extra sterke formule bevat naast Melatonine 5-HTP onder andere het aminozuur L-Tryptofaan. Dit essentiële aminozuur draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel en de geestelijke veerkracht. Lucovitaal Melatonine 5-HTP L-Tryptofaan is tevens verrijkt met vitamine B3 en B6, visolie en valeriaanextract. Hierdoor helpt dit supplement u ook overdag ontspannen.

Dosering
1 tablet een half uur voor het slapen gaan met voldoende (een heel glas) water innemen. Deze dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Melatonine 5-HTP dient niet te worden gebruikt indien u in het verleden overgevoelig (allergisch) bent gebleken voor één of meerdere bestanddelen. Wanneer u onder behandeling van een arts bent, is het aan te bevelen deze voor het gebruik van Melatonine 5-HTP te raadplegen. Bij kamertemperatuur (15-25°C) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. 
Ingredienten
Samenstelling 
%ADH*
Valeriaanextract200 mg-
L-Tryptofaan400 mg-
Griffonia extract (10% 5-HTP)100 mg-
Visolie40 mg-
Vitamine B3 (Nicotinamide)18 mg113
Vitamine B6 (Pyridoxine HCI)12 mg857
Vitamine B5 (D-calcium pantothenaat) 6 mg100
Melatonine0,1 mg-
Biotine50 mcg100
Passiebloem extract50 mg-

*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

Ingredienten
L-Tryptofaan, Valeriaan extract, verdikkingsmiddelen (Cellulose, Croscarmellose natrium, HPMC), Griffonia extract, Visolie poeder, Passiebloem extract, Vitamines, bindmiddel (Triacetine), antiklontermiddelen (Stearinezuur, Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat), kleurstof (Titaniumdioxide), Melatonine.

Allergenen informatie
Bevat vis.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Overig Lucovitaal Melatonine 5-HTP L-Tryptofaan Tabletten 30TB?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100