9372.055 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lichaamsverzorging>Huidongemakken>Eczeem crème

Lucovitaal Eczeem Crème 50ML

Voor de behandeling van (atopisch) eczeem, dauwworm en neurodermatitis

Korting 50%
11,39 5,70
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Lucovitaal Eczeem Crème is een medisch hulpmiddel voor de behandeling van een rode, gevoelige, beschadigde en schilferende huid welke kan voorkomen bij huidaandoeningen zoals (atopisch) eczeem, dauwworm en neurodermatitis. Het vermindert jeuk en kalmeert de geïrriteerde huid. De crème bevat geen corticosteroïden, antibiotica of parfum.

Dosering
Minimaal tweemaal per dag (vaker naar behoefte) een dun laagje Eczeem Crème aanbrengen op de aangedane huid. Voor gebruik op lange termijn wordt aangeraden Eczeem Crème twee- tot driemaal per dag aan te brengen.
Gebruiksduur: Neurodermatitis-achtige huidaandoeningen zoals atopisch eczeem zijn vaak chronische huidziekten. Voor deze chronische aandoeningen zijn geen genezende therapieën bekend. Omdat Lucovitaal Eczeem Crème werkt op basis van geleidelijke zuurstofafgifte en geen cortizonen of antibiotica bevat kan het product langdurig worden gebruikt.

Waarschuwingen
Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. In een enkel geval kunnen de huidklachten aanvankelijk iets verergeren. Dit neemt snel af, en is geen reden het gebruik te staken. Wanneer de klachten binnen 21 dagen niet afnemen, raadpleeg dan een dokter.

Lucovitaal Eczeem Crème kan, voor zover bekend, in overeenstemming met de aanwijzingen, zonder gevaar voor de vrucht worden gebruikt tijdens de zwangerschap en/of borstvoedingsperiode. In het algemeen geldt dat men in het eerste trimester van de zwangerschap zo min mogelijk medicatie moet gebruiken. Dit geldt ook voor deze Eczeem Crème ook al is het geen medicijn. Desondanks wordt toch terughoudendheid met het gebruik gedurende deze periode aangeraden.

Ingredienten

Ingrediënten
Aqua, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Polyglyceryl-3, Methylglucose Distearate, Butylene Glycol Dicaprylate/dicaprate, Cetyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Polyacrylamide, Sodium Gluconate, C13-14 isoparaffin, Sodium Perborate, Citric Acid, Laureth-7, Sodium Chloride, Silver Citrate.

Vrij van cortisonen, antibiotica en parfum.

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Lucovitaal Eczeem Crème 50ML?

Meer uit ons assortiment