Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lichaamsverzorging>Bad en douche>Badzout

Lucovitaal Dode Zeezout Pot 1000GR

Een verademing voor huid, spieren en zenuwen

7,95 3,98

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Lucovitaal 
 • Inhoud: 1000GR
 • EAN: 8713713003559
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Lucovitaal Dode Zeezout kunt u gebruiken voor een therapeutisch ontspannend bad. Het bevat een zeer unieke hoge concentratie mineralen en sporenelementen uit de dode zee met o.a. magnesium, kalium, natrium en calcium, welke al eeuwen bekend staan om de ongekend heilzame werking op lichaam en geest. Ook te gebruiken als scrubzout voor onder de douche.

  De essentiële mineralen in Lucovitaal Dode Zeezout reinigt de huid optimaal, stimuleert de gezonde cel vernieuwing en voedt de huidcellen. Helpt zeer goed de schilferige huid schoon, gezond en kalm te maken en zuivert de huid bij puistjes en mee-eters. Kalmerend, voor de behandeling van de probleem-, schilfer- en schubbenhuid.

  Een bad met Dode Zee Zout heeft sterke antiseptische eigenschappen waardoor het ook een gunstige werking op de stofwisseling heeft en tevens het mineralen bestand van de huid in evenwicht houdt en heeft een ontspannende werking. Het is ideaal na zware lichamelijke inspanning en voor na het sporten. Het ontspant het lichaam na inspanning. De spieren in de rug, nek, schouders en kuiten ontspannen en het helpt een vermoeid gevoel te verminderen.

  Waarom zijn de mineralen van de Dode Zee zo belangrijk?

  Van oudsher weet men dat de Grieken, Romeinen en Egyptenaren regelmatig gebruik maakten van een therapeutisch bad met Dode Zee Zout. Doordat de Dode Zee op een van de laagste punten van de aarde ligt wordt deze gevoed door mineraalrijke onderaardse bronnen die nog niet vervuild zijn door de moderne samenleving. Tevens ontstaat door de gunstige ligging en de klimatologische omstandigheden een hoge oppervlakte verdamping waardoor het mineraalgehalte aanzienlijk toeneemt. Deze mineralen bestaan o.a. uit Magnesium, Kalium, Natrium, Calcium, en tal van Sporenelementen, die een gunstige uitwerking hebben op onze huid, lichaam en geest.

  Hoe te gebruiken?
  Om te genieten van de ontspannende en verkwikkende eigenschappen van het zout uit de Dode Zee neemt u om de 2 dagen een bad met 4 eetlepels Dode Zee Zout. Bij een ernstige probleemhuid neemt u elke dag een bad met Dode Zee Zout. Ook te gebruiken als scrubzout voor onder de douche.

  Het gebruik op bepaalde huidplekken en jeugdpuisten:
  Dep de betreffende plekken gedurende 3 weken dagelijks met een doekje met Dode Zeezout in. Even in laten werken en daarna met wat warm water afspoelen.

  Waarschuwingen
  Alleen uitwendig gebruiken. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
  Ingredienten
  Ingredienten
  Zeezout. Dode Zee Zout is een zuiver natuurproduct met mineralen o.a. Magnesium, Kalium, Natrium, Calcium en tal van Sporenelementen

  Heeft u een vraag over Lucovitaal Dode Zeezout Pot 1000GR?

  Andere artikelen uit deze categorie:

  Artiken 1-4van 63