9372.231 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lichaamsverzorging>Bad en douche>Badzout

Lucovitaal Dode Zeezout 1000GR

Een heilzaam therapeutisch bad als verademing voor huid, spieren en zenuwen

Korting 20%
6,99 5,59

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Lucovitaal
 • Inhoud: 1000GR
 • EAN: 8713713002309
  Productbeschrijving
  Algemeen

  Lucovitaal Dode Zeezout gebruikt u voor een heerlijk ontspannend en therapeutisch bad of als scrub onder de douche. Het zout dat wordt gewonnen uit de Dode Zee bevat een hoge concentratie mineralen en sporenelementen zoals o.a. calcium, kalium, natrium en magnesium. Een bad met Dode Zeezout is door de antiseptische eigenschappen en ontspannende werking ideaal na zware lichamelijke inspanning en voor na het sporten. Het ontspant de spieren en helpt een vermoeid gevoel te verminderen. Ook is het zout uit de Dode Zee gunstig voor uw huid. Het reinigt de huid optimaal en stimuleert gezonde celvernieuwing. Het zuivert de huid bij puistjes en mee-eters en is kalmerend voor de behandeling van probleem-, schilfer- en schubbenhuid.

  Hoe te gebruiken?
  Om te genieten van de ontspannende en verkwikkende eigenschappen van het zout uit de Dode Zee neemt u om de 2 dagen een bad met 4 eetlepels Dode Zee Zout. Bij een ernstige probleemhuid neemt u elke dag een bad met Dode Zee Zout.
  Bij bepaalde huidplekken en jeugdpuistjes is het gebruik eenvoudig: Dep de betreffende plekken gedurende 3 weken dagelijks met een doekje met Dode Zee Zout in. Even in laten werken en daarna met warm water afspoelen.

  Waarschuwingen
  Alleen bestemd voor uitwendig gebruik. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

  Ingredienten

  Ingrediënten
  Zeezout. Dode Zee Zout is een zuiver natuurproduct met mineralen o.a. Magnesium, Kalium, Natrium, Calcium en tal van Sporenelementen.

  Heeft u een vraag over Lucovitaal Dode Zeezout 1000GR?

  Meer uit ons assortiment