Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Blaas supplementen>Cranberry>Cranberry capsules

Lucovitaal Cranberry D-Mannose 10 dagen 30CP

Krachtige 10 dagen formule

Korting 49%
14,95 7,69
  • Merk:  Lucovitaal 
  • Inhoud: 30CP
  • EAN: 8713713028910
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Lucovitaal Cranberry D-mannose 10 dagen bevat cranberry, D-Mannose en vitamine C. De cranberry, ook wel bekend als veenbes, komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika. Deze kleine rode bes heeft een zure smaak en bevat van nature een aantal organische zuren. D-Mannose is een suikersoortx die van nature in kleine hoeveelheden voorkomt in planten en vruchten. Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem en zorgt zo mede voor een goede weerstand.

Dosering
Gedurende 10 dagen driemaal daags, bij voorkeur ’s morgens, voor het avondeten en voor het slapen gaan, 1 capsule met ruime hoeveelheid water innemen. Cranberry D-Mannose is geschikt om na deze periode van 10 dagen te blijven gebruiken in een onderhoudsdosering van een- tot tweemaal daags 1 capsule. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.


Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 3 capsules


%ADH*
D-Mannose 501 mg -
Cranberry Concentraat 300:1 (overeenkomstig met 36.000 mg) 120 mg -
Vitamine C (Calcium Ascorbaat) 54 mg 68%
Zwarte Peper (Piper Nigrum Fructus) 42 mg -

*aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingrediënten
D-Mannose, Stabilisatoren (Microkristallijne cellulose, Magnesiumstearaat), Rundergelatine, Cranberry, Calciumascorbaat, Zwarte peper, Anti-klontermiddel (colloïdaal siliciumdioxide), Kleurstoffen (Rode ijzeroxide, titaandioxide)  

Vragen & Antwoorden
Wat is de werking van D-mannose?

D-Mannose kan heel goed als preventie voor blaasontsteking worden ingezet. Het is de actieve stof van de Cranberry. De schadelijke E-collie bacterie die de infectie veroorzaakt, hecht zich aan de D-Mannose i.p.v. aan de blaaswand, zodat hij uitgeplast wordt.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 32