Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Mondverzorging>Mondspoeling

Listerine Mondspoeling Tand & Tandvleesbescherming 500ML

Voor een langdurig frisse adem en verwijdert tandplak

6,39
  • Merk:  Listerine 
  • Inhoud: 500ML
  • EAN: 8710145159984
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Listerine Tand en Tandvlees Bescherming versterkt uw tandglazuur tegen gaatjes en beschermt uw tandvlees tegen bloeden. Listerine Tand en Tandvlees Bescherming mondwater bevat fluoride en dit vermindert tandvleesproblemen en helpt uw tanden beschermen tegen tandbederf of cariës. Listerine Tand en Tandvlees Bescherming verwijdert tot 99% van de bacteriën die achterblijven op plaatsen die u met uw tandenborstel niet kan bereiken. Gebruik Listerine Tand en Tandvlees Bescherming tweemaal per dag voor een optimale mondhygiëne en een frisse adem.

- Minder tandplak
- Versterkt tandglazuur
- Natuurlijk witte tanden
- Gezond tandvlees
- Minder tandsteenvorming
- Een frisse adem
Vragen & Antwoorden
Is dit product ook geschikt voor kinderen?

LISTERINE mondwater bevat geen giftige of gevaarlijke ingrediënten. Niettemin dient het mondwater na spoelen uitgespuwd en dus niet doorgeslikt te worden.
Niet elk kind kan spoelen zonder het mondwater door te slikken. Men kan er echter van uitgaan dat kinderen vanaf 12 jaar dit beheersen. Uit voorzorg raden we het gebruik van LISTERINE mondwater door kinderen jonger dan 12 jaar dan ook af.

Hoe gebruik je dit product?

Spoel ‘s ochtends en ‘s avonds na het tandenpoetsen 30 seconden met ca. 20 ml LISTERINE mondwater. Dit is ongeveer ¾ van de dop van een 500ml fles. Er is niets op tegen om minder mondwater te gebruiken.

Voor wie is dit product geschikt?

LISTERINE mondwater kan ook tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding voor de dagelijkse verbetering van de mondhygiëne worden gebruikt. Door jarenlange ervaring is gebleken dat LISTERINE mondwater in het algemeen geen verhoogd risico op allergieën met zich meebrengt. Ook worden de essentiële oliën principeel niet als allergeen ingedeeld. Dit sluit echter het zeer zeldzaam voorkomen van mogelijk allergische reacties niet helemaal uit.
Bij patiënten met astma of overgevoelige luchtwegen kunnen geïnhaleerde essentiële oliën een bronchoconstrictie of een astma-aanval uitlokken. Bij gebruik van een mondwater met essentiële oliën zijn deze effecten echter niet te verwachten. We raden patiënten met een gekende overgevoeligheid voor de op de fles aangegeven ingrediënten af om LISTERINE mondwater te gebruiken.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Listerine Mondspoeling Tand & Tandvleesbescherming 500ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 76