Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9373.224 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Afvallen>Groene koffie

Green Coffee Life Solutions Afslankkoffie 14 zakjes 14ZK

Verlies nu tot 10% van je lichaamsgewicht door simpelweg 1 kopje Afslankkoffie per dag te drinken

41,08
  • Op voorraad:  20  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Wil jij ook een paar overtollige kilo’s lichaamsgewicht kwijt? Maar dan wel op een gezonde en verantwoorde manier! Zonder dat je elke dag uren in een fitness club moet doorbrengen. Of om de zoveel maanden aan een crash-dieet moet beginnen. Met een streng dieet kan iedereen vrij snel een paar kilo’s afvallen. Maar blijven die kilo’s dan ook weg als je stopt met diëten? Of komen ze er daarna als gevolg van het jo-jo-effect dubbel weer bij? En je wil natuurlijk niet heel je leven aan een eenzijdig dieet vast zitten. Alles begint bij het veranderen van je eetgewoontes en voedingspatronen. Eigenlijk eten we allemaal te veel en verbranden we te weinig calorieën. Dan kunnen we of meer gaan bewegen om meer calorieën te verbranden. Of we kunnen ook minder gaan eten en dus minder calorieën inslaan.Het probleem is dat we veel te vaak honger en trek hebben. Daardoor is het moeilijk om minder te gaan eten zonder onszelf te pijnigen. Wat is er makkelijker dan elke ochtend 1 kopje afslankkoffie te drinken? Je krijgt tijdens de dag extra energie waardoor je meer calorieën gaat verbranden. Je hebt de hele dag minder honger waardoor je minder gaat ‘snacken’ en eten. De suikers en vetten die je eet worden sneller omgezet in brandstof voor de spieren. Hardnekkig lichaamsvet wordt makkelijker en sneller verbrand en afgedreven. Giftige stoffen worden door de anti-oxidanten sneller uit je lichaam verwijderd. Dus vergeet strenge en vervelende diëten die je toch nooit lang vol houdt. Stop het jo-jo effect waardoor je uiteindelijk meer bij komt dan je afgevallen was. Blijf gewoon dingen eten die je lekker vind maar dan in een gezonde hoeveelheid. Een beetje beweging is noodzakelijk maar je hebt niet elke dag uren tijd om te sporten.

Ingredienten

Ingrediënten
Groene Koffie Extract (7,5%), Guarana Extract (5%), Lingzhi Extract (5%), Papaya Extract (5%), Sojaboom Extract (5%), Agave Dieetvezel (57,5%) en Arabica Koffie (15%)

Allergenen Informatie
Bevat Soja. Bevat geen suikers of zoetstoffen

Waarschuwing
Dit product is niet geschikt voor personen jonger dat 15 jaar en ouder dan 70 jaar, zwangere of borstvoeding gevende vrouwen, of personen die gevoelig zijn voor cafeïne.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Green Coffee Life Solutions Afslankkoffie 14 zakjes 14ZK?

Meer uit ons assortiment