9477.889 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Leidapharm Hooikoorts Loratadine 10TB

Bij hooikoorts

4,25 *
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 5 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

Productbeschrijving

Algemeen
Leida pharm Hooikoorts Loratadine helpt tegen hooikoorts.
Hooikoorts is een allergische reactie van de slijmvliezen van neus, ogen en/of oren op het stuifmeel (= pollen) van bomen of grassen. De pollen zijn vooral afkomstig van berken, grassen en bijvoet. In het voorjaar en in de zomer komt hooikoorts veel voor. De bloeiperiode van de verschillende bomen en grassen is voor een groot deel weersafhankelijk.

Het lichaam reageert met een allergische reactie op de pollen. Bij deze afweerreactie komt in het lichaam onder andere histamine vrij, die zorgt voor de meeste klachten. De klachten lijken op een gewone verkoudheid zoals een loopneus, rode ogen en een vol gevoel in het hoofd. In medische terminologie heten deze verschijnselen een "allergische rhinitis"

Dosering
Zie bijsluiter in de verpakking.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij overgevoeligheid voor loratadine.

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [Leidapharm_loratadine_bijsluiter.pdf]
Cetirizine of loratadine kan sufheid en slaperigheid veroorzaken. Indien u last heeft van duizeligheid of slaperigheid, bestuur dan geen voertuigen en bedien geen machines die oplettendheid vereisen.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Leidapharm Hooikoorts Loratadine 10TB?

Meer uit ons assortiment