Hoofdpagina>Sport>Sport benodigdheden>Beentrainer

DeOnlineDrogist.nl LegXercise 1ST

89,95 *
  • Op voorraad:  4  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 2 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

  • Let op! Dit product kan mogelijk een dag later verstuurd worden!
Productbeschrijving

Algemeen
De LegXercise is het eerste product dat echt door iedereen kan worden gebruikt.

Hebt u ook een zittend beroep? Staat of zit u ook dag in dag uit en dat zonder beweging?
Gebrek aan beweging kan schadelijk zijn voor uw gezondheid en kan resulteren in overgewicht of serieuze bloedsomloopproblemen. Hierdoor ontstaan ontstekingen in de benen, spataderen en zeurende pijnen. Er kunnen nog veel gevaarlijkere gezondheidsklachten door te weinig beweging ontstaan.

Vanaf nu hebt u geen enkel excuus meer om niet te bewegen, nu is er LegXercise! Het is eenvoudig door iedereen te gebruiken om benen te laten bewegen. Van jong tot oud, van valide tot mindervalide. Met de LegXercise wordt de pijn in de benen verlicht, wordt uw bloedcirculatie verbeterd en dit zonder dat u hoeft te sporten. Dankzij de LegXercise wordt zittend werken, op de bank uitrusten, achter de computer zitten en televisiekijken omgezet in effectieve en gezonde cardiovasculaire training. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken, uw voeten op de pedalen te zetten, de snelheid in te stellen en de LegXercise het werk te laten doen. Dat is alles, zo eenvoudig.

Hoe werkt het?
Dankzij een gepatenteerd passief trainingsmechanisme creëert de LegXercise constante beenbewegingen, waardoor bloed sneller naar uw hart wordt getransporteerd, gifstoffen beter worden afgevoerd en het bloed in de spieren sneller wordt ververst. Hierdoor zullen spataderen verminderen en de kans op bloedproppen en ontstekingen in de benen kleiner worden. Zelfs cellulitis wordt op een effectieve wijze bestreden. Daarnaast zorgt de LegXercise ervoor dat u geen last meer heeft van vermoeide voeten, onrustige, pijnlijke benen.Het wordt aangepakt zonder dat u hiervoor belastende oefeningen hoeft te doen.

Klinkt simpel? Nou dat is het ook! En het mooiste van alles, u heeft niet eens in de gaten dat u aan het bewegen bent. En toch bereikt u binnen 14 dagen al een ongelooflijk resultaat. Met de LegXercise stijgt gegarandeerd uw algehele energiepeil. De LegXercise is compleet ergonomisch, dus comfortabel in het gebruik en dankzij het degelijke ontwerp kunt u hem uren aan een stuk gebruiken.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over DeOnlineDrogist.nl LegXercise 1ST?

Meer uit ons assortiment