Hoofdpagina>Afvallen>Afslankkleding

Lanaform Afslankbroek Corsaire Maat 4 1ST

Helpt effectief bij het afvallen en tegen cellulitis en een sinaasappelhuid

59,95
  • Merk:  Lanaform
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 5410984001255
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
De Corsaire afslankbroek van Lanaform is de ideale afslank oplossing. Deze speciaal ontwikkelde broek helpt effectief bij het afvallen en helpt daarnaast om cellulitis en een onplezierige sinaasappelhuid op de knieen, dijen, billen en heupen tegen te gaan. Het resultaat is binnen enkele weken te voelen. Uw huid zal steviger, zachter en gladder zijn. 

Hoe werkt het?
De Lanaform Corsaire egaliseert de huid en heeft een drainerende werking die een sinaasappelhuid voorkomt. Daarnaast helpt deze afslankbroek met het afslanken door samen te werken met de bewegingen van het lichaam. De unieke en winnende combinatie van een constante micro-massage, warmte en vocht, en de impuls aan de cellulaire uitwisseling zorgen hiervoor.

Deze techniek van Lanaform wordt 'Slimming Tissues' genoemd. Dit zijn 3 specifieke lagen in de stof: de buitenste van polyester, dan een laag latex en tot slot een binnenste laag met een katoenen voering. Deze structuur zorgt voor een verhoogde bloedcirculatie door een constante micromassage. Warmte en transpiratie zorgen vervolgens voor het afvoeren van overtollig water.

De samenstelling van de Lanaform Corsaire is als volgt:
- Buitenmateriaal: 100% Polyester
- Voering: 79% Katoen, 21% Polyester
- Bevat Latex

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Lanaform Afslankbroek Corsaire Maat 4 1ST?