DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
La Roche-Posay Hyalu B5 Serum 30ML
La Roche-Posay Hyalu B5 Serum 30ML
La Roche-Posay Hyalu B5 Serum 30MLverpakking
La Roche-Posay Hyalu B5 Serum 30MLdermacosmetica logo
La Roche-Posay Hyalu B5 Serum 30MLHyalu serum
La Roche-Posay Hyalu B5 Serum 30MLhyaluronzuur
La Roche-Posay Hyalu B5 Serum 30MLmadecassoside
La Roche-Posay Hyalu B5 Serum 30MLvitamine B5
La Roche-Posay Hyalu B5 Serum 30ML7
La Roche-Posay Hyalu B5 Serum 30ML8
La Roche-Posay Hyalu B5 Serum 30ML9
La Roche-Posay Hyalu B5 Serum 30MLreview

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum 30ML

84 reviews

15% korting
38,6745,50
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 6 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Hydraterend anti-rimpel serum voor meer volume en zichtbaar minder rimpels

Algemeen
La Roche-Posay Hyalu B5 Serum is een anti-aging serum voor de (allergie) gevoelige huid. Het frisse serum is verrijkt met hyaluron zuur en vitamine B5 wat naast een diepe hydratatie, fijne lijntjes en rimpels opvult en het herstel van de huid stimuleert. Uw huid zal er steviger, elastischer en stralender uit zien. Gebruik de booster 's ochtends en/of ’s avonds aan op de gereinigde huid van het gezicht (liefst niet rondom de ogen) en de hals. Het product is getest op nikkel: geformuleerd om het risico op reacties bij personen met een nikkelallergie te minimaliseren.

  • Gezichtsserum voor dagelijks gebruik
  • Hydrateert en versterkt de natuurlijke barrière van de huid
  • Maakt de huid meer veerkrachtig en stevig
  • Frist de huid op en geeft een egale teint met minder pigmentvlekjes
  • Anti-aging formule die fijne lijntjes en rimpels tegengaat
Belangrijkste bestanddelen Hyalu B5 Serum
- Hyaluronzuur: dit wordt wel hét anti-aging molecuul genoemd. Dermatologen passen het toe bij esthetische behandelingen tegen rimpels en een minder vol ogende huid. In dit product van La Roche-Posay zit gefragmenteerd Hyaluronzuur en Hyaluronzuur met hoog moleculair gewicht.
- Vitamine B5: staat bekend om de kalmerende en herstellende werking. Het stimuleert huidvernieuwing en het verbetert de weerstand van de huid.

Werkzaamheid Hyalu B5 Serum, volgens onderzoek
Hyalu B5 Serum is dermatologisch en oftalmologisch (door oogartsen) getest. Het is een rijk serum dat geschikt is bevonden voor een gevoelige huid en zelfs een gevoelige huid rondom de ogen. Volgens klinisch onderzoek onder gebruikers geeft de volgende resultaten:
• +23% meer elasticiteit en stevigheid 4 uur na aanbrengen*
• +70% meer hydratatie 4 uur na aanbrengen**
• 87% van de testpersonen ziet meer elasticiteit na een maand gebruik***
• 71% van de testpersonen ziet minder zichtbaarheid van rimpels na een maand gebruik***

*Instrumentele test, 40 vrouwen, 4 uur na gebruik
**Instrumentele test, 24 vrouwen 4 uur na gebruik
***Zelfevaluatie 40 vrouwen na 26 dagen gebruik

Hoe Hyalu B5 Serum te gebruiken
Stap 1: Vul de pipet met het serum en breng desgewenst ’s ochtends en/of ’s avonds aan op de gereinigde huid van het gezicht, de nek en het decolleté, waarbij de oogzone wordt vermeden.
Stap 2: Gebruik het serum an sich als dag- of nachtverzorging of breng hierna nog een extra laag van uw favoriete dag- of nachtcrème aan

Over La Roche-Posay
La Roche-Posay, opgericht in 1995, is een Frans huidverzorgingsmerk dat door dermatologen wereldwijd wordt aangeraden. Het Dermatologisch Laboratorium van La Roche-Posay specialiseert zich in formules verrijkt met thermaal water en huidverzorging die zelfs geschikt is voor een gevoelige huid.
Ingrediënten

Aqua / Water • Glycerin • Alcohol Denat. • Propylene Glycol • Panthenol • Pentylene Glycol • Dimethicone • Peg-6 Caprylic/Capric Glycerides • Ppg-6-Decyltetradeceth-30 • Glyceryl Isostearate • Madecassoside • Sodium Hyaluronate • Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate • Disodium Edta • Hydrolyzed Hyaluronic Acid • Caprylyl Glycol • Citric Acid • Xanthan Gum • Butylene Glycol • Tocopherol • Phenoxyethanol • Parfum / Fragrance

Gebruiksaanwijzing Waarschuwingen

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Reviews84 reviews

9/10 op basis van 84 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

10/10

Mirjam

6 december 2021

Trekt snel in. Mijn huis is zacht en mooi.

Alleen voor ingelogde gebruikers!1

10/10

H.

4 december 2021

Prima serum, goede voeding voor het gezicht en hals.

Alleen voor ingelogde gebruikers!1

8/10

Annemieke

18 oktober 2021

Heel tevreden met het resultaat. Enige jammere is dat het serum plakt.

Alleen voor ingelogde gebruikers!1

10/10

PT84

31 oktober 2022

Ik gebruik dit product nu anderhalve maand en ik ben echt fan geworden. Allereerst is de geur echt bijzonder en ontzettend lekker! Je hebt er niet veel van nodig en het trekt snel in. Samen met de Hyalu B5 crème is het echt een perfecte combinatie om de huid beter te hydrateren. Daarnaast zie ik dat mijn fijne lijntjes minder zichtbaar zijn en dat mijn huid minder rood is. Echt een aanrader!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Maartmans

29 oktober 2022

Het flesje ziet er mooi uit. Het serum is doorzichtig en er zit een lichte geur aan. Ik vind het een fijne geur. Het serum is wat stroperig waardoor er af en toe een druppel op de rand blijft hangen. Dat vind ik een klein nadeel. Het werkt op zich prima met het pipetje. Het serum trekt snel in mijn huid en na gebruik voelt mijn huid heerlijk aan. Het gebruik samen met de aquagel maakt de ervaring compleet. Ik ben blij met deze set. Wat ik op dit moment wat minder vind is de prijs, die is aan de hoge kant.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

TheVifi

28 oktober 2022

Ik gebruik deze serum al een tijdje in combinatie met de bijpassende dagcreme en merk al een verbetering aan mijn huid, qua textuur en droogheid. Zelf heb ik droge/combinatie huid en tot voelt mijn huid zachter aan, gevoed en soepel aan. Ik denk dat komt omdat het serum bevat twee hyaluronzuren en vitamine B5, wat goed werkt bij mijn soms vochtarme huid. Het serum komt een handige flesje met een pipet voor een snel, makkelijke maar ook hygiënische applicatie - een goed plus punt voor mij. Met de druppel pipet zuig je precies de juiste hoeveelheid op, dus het serum is ook relatief zuinig in gebruik en gaat best wel lang mee. Zelfs gebruik ik twee druppels in de ochtend en twee in de avond voor mijn dag/nacht creme met een andere serum. Ik vind het geur een beetje fris maar niet te sterk of over krachtig. Het serum zelf is transparant, lichte een een beetje plakkerige op mijn huid maar het trekt snel in. Sins ik het serum gebruik voel ik dat mijn huid ‘gevoed’ aan voelt de heel dag door

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Sandy

28 oktober 2022

Ik gebruik dit serum nu drie weken en ik ben er tevreden over. Het is een mooi glazen flesje met een hygiënisch pipet waardoor het gemakkelijk te doseren is. Het serum gebruik ik voordat ik mijn dagcrème opsmeer. Het trekt snel in en is niet vettig. Ook de fijne lijntjes in mijn gezicht lijken iets te zijn vermindert. Ik vind het prettig om dit serum te gebruiken en kan het anderen aanbevelen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Esther01

28 oktober 2022

Prettig serum. Snel en hygienisch aan te brengen met het pipetje. Het serum trekt snel in. Mijn huid oogt glanzend, zonder vet te zijn. Het product heeft een heel subtiele prettige lucht. Ik gebruik het in combinatie met de creme en het bevalt me erg goed. Ook een goede basis om verdere make up op aan te brengen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Nirak

28 oktober 2022

Ik heb dit product mogen testen en is prima bevallen. Het neutraal ruikende serum is kleurloos en transparant en zit in een glazen pipetflesje. 1/4 pipetje vol is voldoende voor het hele gezicht en hals. Dus erg zuinig in gebruik. Smeert goed uit, niet plakkerig. Gebruik dit serum samen met de aquagel van dezelfde serie. Samen geeft dit de gehele dag en goed hydraterend gevoel zonder echt aanwezig te zijn. Mijn huid voelt goed en niet geiiriteerd aan na enkele weken gebruik nu. Kortom een prima product wat ik zeker vaker zal gaan gebruiken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

AngelaL82

27 oktober 2022

Ik gebruik dit serum in combinatie met de dagcreme van La Poche Rosay. Het serum heeft een heel erg fijn pompje waardoor je makkelijk kunt doseren en niet snel teveel product eruit knijpt. Het serum heeft een hele fijne geur en smeert super makkelijk uit. Het flesje van het serum heeft een blauwe kleur, maar het serum zelf is vrij helder van kleur. De verpakking is erg eenvoudig, maar ziet er keurig uit. Een pluspunt vind ik dat het serum erg snel intrekt waardoor je ook snel je dagcreme kunt smeren. Dit scheelt erg veel tijd in de ochtend. In de avond is het erg fijn dat het serum een lekkere geur heeft, waardoor je geen vieze lucht achterlaat op je kussen. Mijn fijne lijntjes zijn zichtbaar verminderd waardoor mijn huid er jonger uit ziet en veel zachter aanvoelt. Ik had niet heel veel verwachtingen van dit product, maar ik ben erg blij verrast. Ik ga deze zeker vaker aanschaffen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

AngelaL82

27 oktober 2022

Ik gebruik deze dagcreme in combinatie met het serum van La Poche Rosay. De dagcreme heeft een heel erg fijn pompje waardoor je makkelijk kunt doseren en niet snel teveel product eruit knijpt. De creme heeft een hele fijne geur en smeert super makkelijk uit. De creme is wat lichtblauwig van kleur en de verpakking is erg eenvoudig, maar ziet er keurig uit. Een pluspunt vind ik de factor 30 die in de creme zit waardoor je op niet al te zonnige dagen geen extra zonnebrand hoeft te smeren, mits je niet continue in de zon zit. Ik was van te voren sceptisch omdat ik nog geen dagcreme voor mijn vette huid heb gevonden die mijn huid niet nog vetter maakt. Helaas plakt de dagcreme bij mij wel, waardoor het een vettig laagje achterlaat op mijn huid. Het lijkt niet snel genoeg bij mij in te trekken. Hierdoor zal ik helaas toch verder op zoek moeten gaan naar een andere dagcreme.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Jess van Rijsbergen

25 oktober 2022

Heel mooi lichte frisse serum met een handige pipet voor het aanbrengen. Mijn huid drinkt deze op en het is absoluut niet plakkerig zoals andere die ik geprobeerd heb. Het voelt meteen verzachtend aan en binnen een paar dagen voelde mijn huid meer gevoed en gladder. aan. Enig nadeel is de geur, vind het niet meer van deze tijd om geurstoffen aan huidverzorging toe te voegen maar dat is een persoonlijke kwestie, het irriteert ondanks de geur gelukkig niet maar zonder was het zeker 5 sterren waard.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Maria

24 oktober 2022

Het serum Hyalu B5 serum van La Roche – Posay heb ik een aantal weken mogen testen. Ik heb een redelijk droge vochtarme huid en wilde dit serum met de bijbehorende dagcrème daarom graag uitproberen. Het serum zit in een handig en mooi pipetflesje wat hygiënisch werkt en het makkelijk maakt de juiste hoeveelheid serum op je huid af te stemmen. Het serum ruikt fris maar voor mij te sterk. Het serum smeert makkelijk uit maar ik vind mijn huid daarna nog heel lang plakkerig en glimmend wat ik persoonlijk als onprettig ervaar. Daarnaast prikt mijn huid na het aanbrengen van het serum en de dagcrème, dit blijft na weken gebruik hetzelfde waar ik toch vermindering had verwacht. Dit product is voor mijn droge huid te sterk.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

MiranK

22 oktober 2022

Dit serum belooft de rimpels op te vullen. Ik vind dat het zeker zorg dat je de rimpels minder ziet met dit product. Dit serum is heel vloeibaar is, maar voelt prettig en stevig aan en vult de rimpels op en voor mijn gevoel houdt het mijn huid de hele dag gehydrateerd. Ik gebruik dit dagelijks op een gereinigde huid als basis onder de aquagel van hetzelfde merk. Ook het pipetje vind ik erg hygiënisch in gebruik.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Yvonne14

21 oktober 2022

Hierbij wil ik graag vertellen wat mijn ervaring is van het serum Hyaly B5. Ik kan niet anders zeggen dat ik heel erg enthousiast hierover ben. Het serum smeert op een prettige manier uit, vloeistof is doorzichtig. In het begin was ik even aan het zoeken hoeveel druppels ik moest gebruiken. Mijn huid, gezicht en hals, heeft voldoende aan 2 druppels in de ochtend. Je kunt er dan ook lang mee doen. Ik gebruik dit serum in combinatie met de Aquagel van hetzelfde merk. Ik heb een droge huid maar dit voelt echt fijn aan. Dat vond ik echt wel verrassend want mijn huid is best kritisch. Het pipetje heeft een grote opening daar moest ik in het begin even aan wennen, maar na een paar dagen gebruik gaat het goed. Kortom alleen maar pluspunten te vertellen over deze fijne serum.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Edith S.

21 oktober 2022

Ik kreeg de kans om het Hyalu B5-serum van La Roche Posay te proberen en ik ben er heel blij mee. Zijn actie is zeer effectief. Hydrateert en voedt de huid, verzacht fijne lijntjes, de huid ziet er verfrist en minder vermoeid uit. Ik merkte ook dat het gladder en steviger is. Het serum wordt afgesloten in een flesje met een pipet. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen. De consistentie van de cosmetica is een gel met een aangename en delicate geur. Het serum is zeer efficiënt, een kleine hoeveelheid is voldoende om het gezicht, de hals en het decolleté te bedekken. Je kunt ze samen gebruiken met een vochtinbrengende crème uit dezelfde lijn als ik, maar je kunt ze ook alleen gebruiken zonder de crème. Naar mijn mening werkt het beter met de crème. Ik heb het serum 's ochtends en 's avonds gebruikt. En er was echt een geweldig effect van langdurige hydratatie en goede gezichtsverzorging. Het serum is niet vet, trekt snel in en is geschikt voor make-up. Het is een zeer goede cosmetica.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Ebp86

21 oktober 2022

Sinds een week of 4 gebruik ik het Hyalu B5 serum van La Roche Posay. Laat ik bij het flesje beginnen. Het is een simpel flesje met een pipetje, dit pipetje maakt het makkelijk om het serum gedoseerd op je gezicht aan te brengen, want meer dan een paar druppels heb je niet nodig. Ik denk wel dat het lastig gaat worden om de laatste druppels op die manier uit het flesje te krijgen, maar dat zien we tegen die tijd wel. Het serum zelf smeert goed en ruikt prima, niks op aan te merken. De rimpels zijn nog niet weg, maar hydrateren doet het serum zeker. Iets te veel voor mijn huid zelfs. Over de hele dag hou ik een licht vettige laag op mijn huid, wat ik niet perse prettig vind (behalve in de droogte van de winter) Al met al en prima serum, maar alleen niet voor mijn huid.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

MariekemtH

20 oktober 2022

Deze serum ruikt fantastisch en hydrateert de huid heel erg goed. Zeer spaarzaam in gebruik, max 2 druppels per keer (anders gaat de huid glimmen en plakken). Ik laat het goed intrekken (inmasseren) voordat ik de bijbehorende gel-creme gebruik. Van de geur word ik heel blij, voelt echt als een spa-momentje uit een flesje.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Karin

17 oktober 2022

Drie weken geleden was ik blij verrast toen ik hoorde dat ik dit serum mocht testen. Ik heb namelijk een vochtarme huid, die zeker in deze tijd, vraagt om extra verzorging. Het serum is lekker zacht (wel een tikkeltje plakkerig) en geeft direct een gehydrateerd gevoel. Mijn gezicht gaat later op de dag wel wat glimmen, wellicht is dit serum voor mij net wat te rijk. Persoonlijk vond ik de geur van het serum niet zo lekker en het uiterlijk van het flesje erg "klinisch". Al met al een voldoende.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

LeinR

17 oktober 2022

Het serum helpt mijn huid intens te hydrateren. Ik gebruikinmiddels alleen nog 's avonds omdat ik merkte dat het mijn huid wat vetter maakte, maar ik merk duidelijk verbetering. Vooral de plekken in mijn gezicht waar ik wat pigmentvlekken heb zien er zichtbaar beter uit. Het product gaat erg lang mee en brengt eenvoudig aan. Het serum heeft een prettige geur.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

mjvmjv

16 oktober 2022

Fijn serum dat niet plakt en snel intrekt. Het aanbrengen met de pipet is heel even wennen. Lichte geur en ik heb het idee dat het mijn huid echt voedt.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Ling

15 oktober 2022

Mijn eerste keer in aanmerking met dit merk en ik ben meteen verkocht! Het serum is niet plakkerig. Elke avond en ochtend klop ik het zachtjes op mijn huid. Eén druppel is voldoende. Je doet lang mee en het is zuinig in gebruik. Ik merk dat mijn huid gladder en zachter wordt. Ik blijf smeren tot mijn fles leeg is.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Deb!

15 oktober 2022

Ik ben uitgekozen door de reviewclub om de Hyalu B5 Serum van la Roche-Posay te testen. Toen ik de verpakking opende kwam er een mooi blauw flesje uit met daarin een pipet. Het serum is een witachtige substantie. Je kan met de pipet de substantie opzuigen en het dan op je hand druppelen of je gebruikt de pipet om gelijk het serum op je huid te laten druppelen, wat je zelf het fijnst vind. Het serum smeert erg fijn uit op mijn huid. Het lijkt wel iets vettiger en het trekt iets minder snel in je huid dan een dagcrème maar dat is denk om goed te huid te voeden. Ik vind dat mijn huid er beter uit ziet, niet meer zo vermoeid en een mooie natuurlijke glans en de droge plekjes zijn ook niet meer droog. Het is een goede aanvulling op mijn dagcrème nu ik ook ouder wordt en mijn huid minder vocht vast houdt en slapper wordt. Hopelijk worden de rimpeltjes ook minder als ik het een paar maanden gebruik want nu heb ik ze nog. Maar al met al vind ik het een fijn serum.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Daantje

15 oktober 2022

Ik was de gelukkige die dit product mocht testen. Ik heb zelf een gevoelige huid en kan zeker niet tegen alle producten dus was zeer benieuwd hoe ik hier op zou reageren. Als eerst was ik opzoek naar de gebruiksaanwijzing hoeveel ik hiervan moest gebruiken dat stond nergens beschreven dus heb het een beetje op de gok gedaan. 1 pipet vullen en dar over mijn gezicht druppelen. Voor mij voor het eerst om het zo aan te brengen maar moet zeggen het beviel mij wel. De geur van dit product is echt heerlijk en het trekt ook goed in de huid. Wel voel je een laagje op je gezicht maar niet hinderlijk. Ik heb het serum mogen testen samen met de crème en ik ben positief verrast.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

MirandaK

15 oktober 2022

Nadat ik dit serum nu ongeveer twee weken gebruik, kan ik vertellen dat ik er zeer tevreden over ben. De stevige vloeistof zorgt de hele dag voor een gehydrateerd gevoel wat erg prettig aanvoelt. Ik gebruik dit product op een gereinigde huid onder de aquagel van hetzelfde merk en mijn dagcreme. Het pipetje vind ik erg handig voor de dosering.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

TK99

15 oktober 2022

Ik gebruik het serum nu een aantal weken. Ik heb eerder producten van dit merk gebruikt en ik was erg tevreden. Derhalve was ik dan ook erg benieuwd naar dit product. Over deze serum kan ik zeggen dat ik redelijk tevreden ben. Bij het serum wordt een pipetje geleverd. Dit is heel handig in gebruik. Met het pipet haal je enkele ‘druppels’ serum uit het glazen potje en vervolgens ‘druppel’ je dit op je huid. Je hoeft dus niks met je vingers aan te raken. De geur van de serum is aangenaam: lekker fris! Het product voelt ook fris op je huid aan. Je kunt bij gebruik redelijk zuinig zijn. Je hebt namelijk slechts 3 druppeltjes nodig voor je gehele gezicht en hals. Dit betekent dat je met 1 potje serum, best lang kunt doen! Het serum smeert heel gemakkelijk uit en trekt snel in. Ik kan geen negatieve punten of nadelen benoemen bij het gebruik van dit product. Enige kritische noot die ik heb, is dat ik nog geen zichtbaar verschil zie betreffende fijne lijntjes/rimpels. Mijn huid voelt echte

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

LSVB1

14 oktober 2022

Heel fijn serum wat makkelijk is in gebruik. Heb dit serum van La Roche Posay nu een paar weken gebruikt en ik ben er heel blij mee. Het Serum zit in een doosje met daarin een extra dopje met een pipetje. Die draai je er heel makkelijk op en het serum is klaar voor gebruik. Ik vind het heel handig doseren met het pipetje, wat ik doe is een toefje op de bal van mijn hand doseren en dan met mijn vingers aanbrengen op mijn gezicht. Ik vind het niet handig om het direct op het gezicht aanbrengen anders. Het serum heeft een heerlijke frisse subtiele geur en de structuur is heel zacht. Mijn huid is best gevoelig en vaak droog met dit serum gaat het een stuk beter. Mijn fijne lijntjes zijn zeker niet weg maar dat had ik ook niet verwacht. Mijn huid voelt wel een stuk frisser en ziet er ook frisser uit! Ik ben erg tevreden met het serum!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Lizzy

14 oktober 2022

Heerlijk geurend om de alcoholgeur te maskeren. Substantie is prima, handige pipet waardoor er weinig verlies van het product is. Dat dit serum voor droge huid is, zou ik niet zeggen. Mijn gezicht werd na een week minder droog, toen kreeg ik schilfertjes. Ik denk dat het meer voor een normale huid is en dan ook meer doet. Na 1,5 week kan ik niet zoveel over m'n rimpels zeggen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Brie

14 oktober 2022

Dit is een erg fijn serum. Al na 2 weken gebruik merk je dat het de huid enorm hydrateert en voller doet aanvoelen . Fijne lijntje vervagen al snel dus ik ga ervan uit dat de iets diepere rimpels na langer gebruik ook minder opvallend worden. Het flesje is ook erg fijn in gebruik, door het pipetje gebruik je nooit meer dan nodig. Het serum smeert ook goed uit dus je hebt er sowieso niet veel van nodig. 1 druppel voor het hele gezicht en 2 druppels voor gezicht en hals. Het serum is fijn van geur (niet te sterk geparfumeerd) en voelt fluweelzacht aan op de huid. Kortom, ik zou dit serum zeker aanbevelen !

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Mandy d ????

14 oktober 2022

ZALIG… ik vind deze zo fijn! Heel zacht en aangenaam voor mijn huid zeker ik combi met de bijpassende crème een goed duo! Het ruikt aangenaam maar niet te sterk, trekt goed in en je huid blijft lekker zacht en soepel. De fijne lijntjes lijken wat te vervagen wei wil dat nu niet? Een heuse aanrader!!!!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Liz

14 oktober 2022

Het prettige vind ik, dat het serum geen sterke parfum geur heeft. Vaak zijn de geuren van make-up dermate overheersend, dat voor mijn gevoel een ieder het kan ruiken. Verder is het netjes dat het wordt aangeleverd met een schroefdop, die vervangen kan worden door een druppelaar, hierdoor ga je verspilling tegen, heel fijn! De substantie lijkt wat klef, maar als je het opbrengt, is daar geen sprake van! Het voelt licht en voor een huid van een vrouw in de overgang, een aanrader! Ik heb geen droge plekken meer in mijn gezicht!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Diamant191

14 oktober 2022

Het Hyalu B5 serum heb ik nu een aantal dagen mogen testen, maar om het uiteindelijk te kopen zal ik niet snel aanraden. Het serum heeft een pipet waarbij je ongeveer 2 druppels per keer kan gebruiken om je volledige gezicht en hals in te smeren. Het Hyalu B5 serum trekt op mijn huid niet snel in, waardoor het een beetje plakkerig aanvoelt en het een soort vettig laagje op mijn gezicht achterlaat. Hierdoor ontstonden wat onzuiverheden bij mij. Ik vind het persoonlijk ook niet fijn om heel de dag met een glimmend gezicht rond te lopen. Het gebruiksgemak is wel ideaal door het pipet, waardoor je niet teveel serum gebruikt en langer met het product zult doen. De belofte om minder lijntjes zichtbaar te maken en meer volume is bij mij niet te zien. Het kan dat dit pas zichtbaar is als je het product maandenlang achter elkaar gebruikt.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Sannie&

14 oktober 2022

Ik ervaar het product tot nu toe als prettig. Het product wordt aangeschreven voor een droge huid en ik merk dat mijn droge huid het inderdaad als prettig ervaart bij opbrengen. De kleur van de verpakking, het flesje, vond ik in eerste instantie erg heftig dat blauw. De kleur van de inhoud is wel kleurloos. Ik maak nog maar enkele weken gebruik van het product dus of het wel goed helpt tegel rimpels etc, kan ik nu nog geen eerlijk antwoord over geven. Ik beveel het product voor nu wel aan door het gebruiksgemak en dat mijn huid er prettig op reageert.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

AnjaR

14 oktober 2022

Wat een fijn serum! Het serum helpt mijn droge huid direct en intens te hydrateren. Ik gebruik het zo’n drie keer per week en merk duidelijk verbetering. Vooral de plekken in mijn gezicht waar ik wat zonschade heb voelen veel beter en zachter aan dan voorheen. Het product gaat erg lang mee en brengt eenvoudig aan. Het blijft ook lang zitten. Dus in de loop van de dag is het nog steeds duidelijk aanwezig. Mijn huid blijft ook lang zacht aanvoelen en is niet plakkerig. De geur van het serum is erg aangenaam.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

IE

14 oktober 2022

De dagcrème heb ik al enige tijd in mijn bezit en nu ook het serum Hyalu B 5 serum daarbij in gebruik. Wat een weldaad voor je huid. Het serum zit in een flesje met pipet wat dan ook voor mij een nadeel is. Ik krijg het serum met mijn linkerhand niet goed uit het flesje omdat ik rechts ben. En rechts heb ik nodig om het serum in mijn gezicht te smeren. Ik had liever een pompje gehad en zo ook meteen de juiste hoeveelheid. Heb het idee door die pipet dat ik de ene keer meer serum heb dan de andere keer. Maar het serum is fantastisch. Je hebt weinig nodig, het smeert heel makkelijk uit en laat geen vettig gevoel achter. De huid voelt zacht aan, zeker in combinatie met de dagcrème. Een geweldige combinatie die ik iedereen ook zou aanraden. Je ruikt ook enige tijd een heerlijke frisse geur, waar ik van hou. Dus voor mij een prima product, een aanrader.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Caroline

14 oktober 2022

Heerlijk spul je huid plakt niet na gebruik en je huid voelt heerlijk aan zo fris gevoel

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Leen

1 oktober 2021

Zeer goed serum ,heb al verschillende soorten en merken geprobeerd maar deze springt er toch uit ! Het serum plakt wat meer maar dat is dan ook het enige minpuntje ,mijn huid heeft een echte opkikker gekregen

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Carola

22 augustus 2021

Ruilt heerlijk! Smeert goed uit. Na 2 weken in gebruik zie ik wel al een beetje een verschil; mijn huid is egaler. De kleine rimpels zie ik nog niet minder worden, maar ik heb er ook niet zo veel en misschien heeft dat meer tijd nodig. Wellicht stel ik het hiermee wel uit.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

mohamed

14 april 2021

Beste voor je gezicht

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Sam

8 maart 2021

Mijn gezicht was eerst droog op een aantal plekken, maar dan een paar dagen dit serum gebruikt te hebben, merkte ik al heel veel verschil.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

josine

7 februari 2021

Ik heb een gevoelige huid, die snel rood word. Deze serum zorgt dat mijn huid rustig word, tevens worden mijn huid echt gladder en straalt meer.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Coco

3 februari 2021

Ik heb hem nog niet zo lang in gebruik. Het produkt voelt goed aan. Ik ben benieuwd.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Surya Anni

25 januari 2021

Goed product!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

anneke

17 december 2020

Fijn i gebrui, drogt sel

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

ena

13 oktober 2020

Ik vind dit een goed voedende serum. Omdat mijn huid heel sensitief is kan ik niet alles gebruiken. Ik krijg van de meeste crèmes acne, jeuk of roodheid op mijn gezich. De hyalub5 serum is zacht en ik heb geen bijwerkingen. Mijn huid ziet gezonder uit en voelt niet droog. Dit is mijn tweede potje en ik zal het zeker blijven gebruiken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

siebe a

30 september 2020

nu een kleinne week gebruikt,nu al resultaat te zien,huid is een stuk rustiger en minder droog

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 50MLProduct variant niet meer beschikbaar variant

Sonja Wortel

7 juli 2020

Geweldig fijne serum, wat goed intrekt waarvan je huid echt opknapt. Ik heb ook de dagcreme en de oogcreme gekocht. Mooie combinatie.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Kuipers1987

11 maart 2020

Het Hyalu B5 Serum voelt heerlijk fris aan op de huid. De verpakking straalt dit ook uit. Het serum trekt snel in, zodat je er direct je dagcrème overheen aan kunt brengen. Ik heb het gevoel dat mijn huid minder droog en strakker is dan eerst. Ik zou het serum zeker aanraden!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Ootjr

10 maart 2020

De verpakking vind ik niet luxe ogen. Zelfs een beetje goedkoop. Het serum is verder erg fijn. Ruikt neutraal en trekt snel in. Zeer zuinig in gebruik. Heb na de aantal dagen het ide3 dat mijn huid zachter van structuur is. Voelt prettig aan. Ik ben tevreden.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Miryam

24 februari 2020

fijn product dat goed werkt , minder diepe rimpels ,betere teint en minder pigment vlekjes . de huid voelt en oogt strakker . zuinig in gebruik en mooie verpakking

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Eline van der Linden

21 februari 2020

Geweldig serum voor dagelijks gebruik. Zichtbaar verfijnde rimpels binnen 1 week al. Na een maand gebruik zie je nog steeds dat het effect toeneemt. Rimpels nemen nog steeds af en worden als het ware opgevuld. Huid krijgt een mooie, natuurlijke, gezonde uitstraling. Zeer prettig in gebruik gecombineerd met Redermic C UV van La Roche Posay.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Desiree

19 februari 2020

13-2-2020 Sinds een aantal jaar heeft mijn huid behoefte aan een product om de fijne lijntjes tegen te gaan. Ik zocht naar een product dat daarnaast geschikt is voor de gevoelige en droge huid. Ik was erg benieuwd hoe dit serum van la roche posay zou bevallen. Ik gebruik het nu twee maanden en ik ben best tevreden over het gebruiksgemak en de werking van het product. Ik denk al wel verschil te merken. Het is wel zo dat het serum helaas Wel wat plakt (vind ik vaak een nadeel). Het serum geeft gelijk een verzorgend gevoel en heeft een prettige geur. ik vind het een aanrader!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Tess1606

15 februari 2020

De afgelopen weken heb ik La Roche-Posay - Hyalu B5 serum dagelijks gebruikt. La Roche-Posay - Hyalu B5 serum komt in een nette verpakking waarvan je moet het dopje eraf moet halen en daarna kun je de pipet erin doen. Zelf vind ik het moeilijk doseren met die pipet en best onhandig in gebruik, het zou fijner zijn al het gewoon een pompje was. Het La Roche-Posay - Hyalu B5 serum ruikt lekker en voelt fris aan. Als je per ongeluk te veel uit de pipet op doet voelt het een beetje dik en plakkerig aan. Ik heb het dagelijks gebruikt en je huid voelt soepeler en wat voller. Of de rimpeltjes nu minder te zien zijn kan ik zo niet zeggen, misschien bij langer gebruik van La Roche-Posay - Hyalu B5 serum. AL met al is La Roche-Posay - Hyalu B5 serum een fijn product welke je prima onder je make-up kunt gebruiken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Clau75

14 februari 2020

Ik heb dit product nu 4 weken getest. Ik had een droge huid, en veel fijne rimpels bij mijn ogen. Op mijn voorhoofd zitten wat diepere rimpels. Het is een fijn ruikend serum, trekt goed in. Voelt lekker fris aan. Mijn poriën zijn verfijnder en mijn teint egaler. De diepere rimpels zitten er nog,. De fijne rimpeltjes zijn een stuk minder. En mijn huid voelt fantastisch aan. Ik zou dit product zeer zeker aanraden.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Yssn

12 februari 2020

Hele fijne serum, voelt heerlijk aan op de huid. Trekt snel in. Handig pipetje om de hoeveelheid te bepalen, en je hebt maar weinig nodig. Fijne en mooie glazen verpakking.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

IreneLucas

9 februari 2020

Het serum doet waarvoor het bedoeld is. Het is makkelijk te doseren door het handige pipetje en is hierdoor ook hygiënisch. Het heeft een heerlijke subtiele geur. Ik gebruik het nu 4 weken en zie duidelijke verschillen. Mijn fronsrimpel is minder diep en mijn huid heeft een gezonde uitstraling en voelt zacht aan. Zeker in combinatie met een dagcrème van hetzelfde merk. Zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

jo

9 februari 2020

Dit serum zit in een mooi dn hygiënisch glazen flesje voorzien van n pipet. Dit is naast hygiënisch ook handig in verband met het doseren. Maar de substantie van het serum is nogal plakkerig waardoor het aan de buitenkant van het pipet blijft hangen en toch knoeit. Ik gebruikte het s avonds op n gereinigde huid. het serum trok niet zo snel in...er bleef n filmlaagje op de huid zitten ,misschien dat hierdoor je huid beter hydrateert? Het overtollige smeerde ik op mijn handen. Wat betreft het anti rimpeleffect, was dit bij mij minimaal en tijdelijk. Immers wanneer de huid vocht vast houdt vult de rimpel van binnen op. Wat me erg goed beviel was dat mijn huid er frisser uit zag en ook gladder. De geur is aangenaam en niet overheersend.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Mounia

9 februari 2020

Het serum zelf is erg fijn in gebruik. Het ruikt lekker, smeert lekker uit en trekt goed in. Mijn gevoelige huid reageert er goed op! Mijn huid voelt na gebruik zacht en goed gevoed uit. Ik zie na een aantal weken nog geen vermindering in de voorhoofdrimpeltjes maar wellicht kost dit wat neer tijf. Het doseersysteem in de vorm van het pipetje werkt voor mij niet zo goed. Het serum zelf is vrij dik van structuur en zou naar mijn idee beter werken in de vorm van een pompje.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Joey1123

7 februari 2020

Een serum wat heerlijk smeert. Met de pipet verspreid je het serum makkelijk over je gezicht, het is zo dik dat het niet van je gezicht afloopt. De huid voelt daarna ook zacht aan. Mijn huid is in de winter soms droog en met dit serum heb ik daar eigenlijk geen last van gehad. Helaas is mijn huid verder ook gevoelig en is dit serum daarom niet iets voor mij. Ik krijg last van een vettere huid met dit serum. Vooral in de eerste paar dagen was dit erg, daarna nam het wel erg af gelukkig, maar het is nu wel vetter dan voor ik het serum gebruikte. Ook kreeg ik door het serum last van traanogen als ik zweette of als het regende. Nou heb ik dit met veel producten, maar helaas dus met dit serum ook. Ik vind het lastig inschatten of mijn rimpels echt verminderd zijn, dat idee heb ik niet echt. Mijn huid ziet er, naast dat het iets vetter is, wel gezond en stralend uit.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Tabdbr

7 februari 2020

Een heerlijk hydraterend serum! In een prettige verpakking. Als je huid wat droger aanvoelt dan is dit echt een aanrader. Ik gebruik het zo'n 3 tot 4 weken en ik merk echt een verschil in de hydratering van de huid. Zeker in de winter altijd een probleem. Er zit een lichte parfumgeur aan het serum, maar dit is niet storend, de geur is al heel snel verdwenen. Ik breng het serum altijd smorgens en savonds op. Door het pipetje breng je nooit te veel serum op.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Tb85

6 februari 2020

Fijne flesje met een pipet, dus erg makkelijk te verdelen. Serum smeert goed uit op de huid en plakt ook niet. Zelf heb ik een erg droge huid en deze serum doet wonderen voor mijn huid! Rimpeltjes worden ook minder en hydrateerd als een malle voor mij! Echt een top product ik blijf deze zeker gebruiken

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Tamara

6 februari 2020

Heerlijk zacht voor mijn huid. Mijn huid voelt na een paar weken gebruik echt zachter, niet meer zo uitgedroogd. Daardoor lijkt het ook of mijn rimpels wat minder worden, maar dat kan ook komen door de glans die mijn huid krijgt door het gebruik van dit product. Het bijna geurloze product is echt een toevoeging aan mijn gezichtsproducten en een aanrader!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

beautybybabs

5 februari 2020

Ik vind dit een heel fijn serum, de textuur is prettig, de geur is zalig! Ik gebruik graag een product met hyaluronzuur vanwege het plumbing effect dat het geeft. Fijne lijntjes lijken dan minder opvallend en het voelt na het opbrengen ook aan alsof mijn huid ook wat steviger is geworden. Helaas is dit tijdelijk voor zover ik het heb kunnen testen. Diep rimpels blijven helaas diepe rimpels... Het is een mooi flesje van glas met een glazen pipetje. Doseren gaat goed en je hebt maar een paar druppels nodig voor je hele gezicht. De textuur is prettig, een beetje gel-achtig/ waterig van substantie. Het geeft direct een frisse uitstraling. Zoals bij veel serums/producten met hyaluronzuur merk ik dat deze ook wel een beetje plakkerig aanvoelt maar niet hinderlijk. En zodra je je dag of nachtverzorging opbrengt verdwijnt dat gevoel direct. Ik kan niet zeggen dat rimpels minder of echt vlakker worden, ik zie de meeste huidverzorgingsproducten toch meer als onderhoud dan als wondermiddel. .

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

yolandaw

5 februari 2020

Dit serum werkt goed op mijn zeer gevoelige huid. Het is heerlijk zacht en voedt mijn huid. Mijn huid ziet er minder vermoeid uit en fijne rimpels lijken minder. Het zit in een glazen flesje met pipetje waardoor je zuinig kunt zijn in gebruik. Twee druppeltjes zijn voldoende om het gezicht mee te behandelen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Esther Sels

5 februari 2020

Product werkt met pipet. Erg hygiënisch en je hebt niet heel veel nodig. Het ruikt prettig en smeert goed uit. Je klopt het voorzichtig onder je ogen. Het voelt wat vettig. Je kunt niet meteen een dag/nachtcrème opdoen . Dat vond ik niet echt handig. Het ruikt lekker en geeft geen allergische reactie. Ook heb ik het op mijn bovenlip gebruikt. Ik heb daar ook lijntjes. Zelf heb ik het idee dat de lijntjes vervagen en minder zichtbaar zijn. Al met al een goed product, geschikt voor de allergische huid. Rimpels vervagen en dat is de bedoeling. Jammer dat het zo vettig is.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Margareth

4 februari 2020

Een makkelijk in gebruik serum. Nu inmiddels een tijd aan het gebruiken en mijn huid wordt er veel zachter van en ik zie al resultaat. Mijn huid ziet er frisser uit!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Maartje

4 februari 2020

Dit serum is heerlijk. Mijn huid is gevoelig en droog. Zeker na de douche is mijn huid droog.ik smeer dit serum makkelijk op mijn gezicht en het wordt snel opgenomen. Het fijne is dat mijn huid niet vet wordt. De lijntjes in mijn gezicht zijn zeker minder geworden. Echt een aanrader.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Sandra

4 februari 2020

Top product. De serum zit in een glazen flesje met pipet. Hierdoor is de serum hygiënisch aan te brengen en zeer zuinig in gebruik. De serum smeert makkelijk uit en je huid voelt direct zacht aan. Ik heb een zeer gevoelige huid maar bij deze serum totaal geen irritaties of trekkende huid gehad⌨️. Ook Je dagcreme Is er na de serum gemakkelijk overheen te sneren. Al na 2 dagen zag ik zichtbaar resultaat. De rimpel vervagen en je huid straalt weer. Je hebt een paar druppels nodig voor je hele gezicht en eventueel je hals. Zeer zuinig in gebruik en smeert gemakkelijk uit. Als je de serum een paar dagen niet gebruikt zie je de lijntjes weer opkomen. Wat ook wel heel fijn is dat het geen plakkerig gevoel achterlaat op je handen of gezicht. Echt een hele fijne luxe serum die mijn huis hydrateert en voed en lijntjes zichtbaar minder maakt. Ik ben erg blij met dit product

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Inkie82

4 februari 2020

Hele fijne serum! Met behulp van de pipet gemakkelijk aan te brengen. Na aanbrengen voelt mijn huid heerlijk zacht aan. Echt een aanrader!!!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

SophieV

4 februari 2020

Deze serum gebruik ik nu een maand. Ze beloven dat het de huid gladder maakt, fijne lijntjes laat vervagen en de huid een frisse uitstraling geeft. Het bevat hyaluronzuur en vitamine B5. Van dat eerste ingrediënt word ik sowieso al blij. Hyaluronzuur laat mijn huid er voller en gladder uitzien. De serum is wat dikker dan wat ik gewend ben van een serum, maar het smeert gemakkelijk uit op mijn gezicht en hals. 3-4 druppels is genoeg. Het trekt heel snel in. Erg prettig voor als je snel je dagcreme en make-up erover wilt aanbrengen. De serum geeft al een mooie basis voor make-up. Mijn huid voelt voller en gladder zonder dat de serum een laagje achterlaat. Ik ben erg tevreden over het resultaat wat de serum tot nu toe heeft gebracht. Ik geef het 4 sterren omdat mijn huid echt nog wat extra hydratatie nodig heeft. Misschien ligt dat nu aan het winterweer. Ik blijf het wel gebruiken omdat ik het zo prettig vind aanvoelen en mijn huid er zichtbaar van is opgeknapt.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

SamanthaZ

4 februari 2020

Ik vind dit een ontzettend prettig product om te gebruiken! Andere serums lieten nogal eens een vettig laagje achter op mijn huid, of veroorzaakten puistjes en bultjes. Daar heb ik met deze serum geen last van! Het is een lichte fluweelzachte serum, waarvan twee druppels al genoeg zijn voor mijn hele gezicht en hals. Doseren gaat super gemakkelijk vanuit het glazen flesje met de pipet. Mijn huid voelt gladder en ziet er egaler uit! Ik gebruik hem degelijks onder mijn dagcrème. Echt een luxe product dat ik met plezier gebruik!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Posay

4 februari 2020

Het hyalu B5 serum wordt geleverd in een basic verpakking, het ziet er professioneel uit. Het serum zit in een mooi flesje met een pipetje waardoor het serum goed te doseren is. Het serum ruikt erg lekker! Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig om je hele gezicht en decolleté in te smeren. Wanneer je teveel gebruikt blijft de huid wat plakkerig aanvoelen. Daarom heb ik het alleen voor de nacht gebruikt. Mijn huid lijkt veel gladder en egaler. Alsof de fijne lijntjes echt opgevuld worden. Ik combinatie met de dagcreme vind ik het niet zo prettig in gebruik, alsof het serum je huid toch wat afsluit. Al met al na 4 weken gebruik zie ik een heel duidelijk verschil qua lijntjes en hydratatie! Ik ga het serum zeker vaker kopen!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

4/10

Emwee

4 februari 2020

Ik ben niet onder de indruk van dit product. Ik merk na een aantal weken geen verschil. Het pipetje vind ik geen toegevoegde waarde hebben, maakt het product alleen maar duurder. De crème blijft als een dun schuimlaagje op je huid zitten, het trekt maar heelmlangzaam in.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Lonneke

4 februari 2020

Ontzettend fijne serum. Lijkt de rimpeltjes echt op te vullen , hydrateerd goed. Mijn huid is echt een stukje fijner en zachter dan ervoor. Ik gebruik het twee keer per dag icm de dagcreme. Zeker een aanrader

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

L. Oppelaar

4 februari 2020

Fijn serum. Werkt met een pipet, daardoor goed doseerbaar. Ruikt lekker, smeert goed uit en trekt snel in. Je hebt er niet veel van nodig dus je doet er best lang mee. Of ik vermindering merk in lijntjes/rimpels? Niet echt, maar het is een prettig product.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

4/10

JuffieF

4 februari 2020

Het serum zit in een makkelijke verpakking met een pipet waarmee je kan doseren. Bij mij volstaan enkele druppels. Het serum smeert goed uit. Het heeft een aangenaam parfum maar toch heb ik dat liever niet voor mijn gezicht al heb ik er geen reactie op gehad. Het serum laat een plakkerig laagje achter waardoor mijn creme daarna niet lekker intrekt. Mijn huid voelt trekkerig aan na gebruik, daarom heb ik het idee dat het vochtinbrengende effect niet groot is voor mijn huid. Na een werk of twee had ik het idee dat fijne lijntjes verminderden maar dat was minimaal. Ik ben nog niet overtuigd helaas.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Sanna86

3 februari 2020

Ik heb het Hyalu B5 Serum nu 4 weken gebruikt. Wat opvalt is de mooie verpakking met een glazen flesje en een pipetje om het serum aan te brengen. Met één keer voorzichtig knijpen in het pipetje heb je voldoende om je gezicht en je hals in te smeren. Het is erg handig in gebruik en ik vind het ook een schoner alternatief dan een potje waar je steeds met je vingers een deel uithaalt. Ik heb het serum iedere ochtend en avond aangebracht en ik heb na 4 weken nog zeker de helft over, dus het is vrij zuinig in gebruik. Het serum ruikt echt heel lekker. Het voelt ook heel zacht aan op je huid en het trekt snel in. Op je handen blijft het een beetje plakken, dus handen wassen na het opbrengen is wel nodig. Het serum belooft veel zichtbare resultaten, maar daar heb ik eerlijk gezegd niet zo heel veel van gemerkt. Mijn huid oogt wel wat frisser, maar fijne lijntjes zijn niet minder zichtbaar geworden.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Yolanda. Jongbloed

3 februari 2020

Wat een geweldig serum. Ik ben helemaal weg van dit product Ik kan echt verschil zien van 1 maand dit product mijn rimpels zijn echt een stuk minder diep en je ziet echt wat je huid er van opknapt. Het is zuinig in gebruik. een pipetje is al genoeg. En het trekt meteen in het is een prima basis voor al je make up. Dus als je fijne lijntjes hebt en je wilt er van af kan ik dit product van harte aanbevelen.. Ook voor mijn gevoelige huid kan het verdragen.dat is heel fijn Dus wil je van je fijne lijntjes af gebruik dit serum

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

SaskiaHouten

3 februari 2020

Heerlijk geurend product met luxueuze aanbreng pipet. Er is niet zoveel van het product nodig om o.a. gezicht en decolleté in te smeren. Wel vrij dunne substantie, maar door pipet gemakkelijk te gebruiken. Of het tegen rimpels werkt kan ik nog niet zeggen. Voor overdag gaat mijn voorkeur wel uit naar iets met SPF bescherming. Laat wel wat gek laagje achter op mijn handen wat ik er af moest wassen. Ook vind ik het product aan de prijzige kant.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Moniek

26 december 2019

Voelt goed aan

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Nelleke

11 december 2019

Betrouwbaar, snelle levering. Top ga zo door!!!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Zara

10 december 2019

Ik vind het perfect serum. Iedereen aanraden

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

NE

9 december 2019

Een geweldig product en de levering door de online drogist ging snel.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Sanderlane

22 november 2019

Top product, ik ben heel tevreden , heel snel inlevering:)

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

1van

Aanbevolen routine Hyalu

Om fijne lijntjes te helpen verminderen

  • Stap 1: Reinigen
    La Roche-Posay Fysiologische Micellair Water 400ML
    Fysiologische Micellair Water | 400ML
    10% korting
    18,85
  • Stap 2: Serum
    La Roche-Posay Hyalu B5 Serum 30ML
    Gratis verzending
    Hyalu B5 Serum | 30ML
    15% korting
    38,67
  • Stap 3: Oogcreme
    La Roche-Posay Hyalu B5 Oogcrème 15ML
    Gratis verzending
    Hyalu B5 Oogcrème | 15ML
    15% korting
    24,61
  • Stap 4: Verzorgen SPF
    La Roche-Posay Hyalu B5 Aquagel SPF30 50ML
    Gratis verzending
    Hyalu B5 Aquagel SPF30 | 50ML
    15% korting
    30,18

Meer uit ons assortiment:

  • Gratis verzending Earth Line White Tea Lift Intense Dag En Nachtcrème 50ML

    Earth Line White Tea Lift Intense Dag ... | 50ML

    Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    -15%
    25,46
    29,95
  • Gratis verzending Eau Thermale Avène DermAbsolu Dagcrème 40ML

    Eau Thermale Avène DermAbsolu Dagcrème | 40ML

    44,99
  • Gratis verzending La Roche-Posay Pure Vitamine C10 Serum 30ML

    La Roche-Posay Pure Vitamine C10 Serum | 30ML

    43,22
    45,50
  • Gratis verzending La Roche-Posay Hyalu B5 Dagcrème 40ML

    La Roche-Posay Hyalu B5 Dagcrème | 40ML

    -15%
    30,18
    35,50
  • La Roche-Posay Effaclar Duo+M Gel Creme - Anti imperfections 40ML

    La Roche-Posay Effaclar Duo+M Gel Creme - ... | 40ML

    -15%
    15,26
    17,95