Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Gezichtsverzorging>Probleemhuid>Acné verzorging>Acné crème

La Roche-Posay Effaclar Duo(+) Dagcrème Medium Getint 40ML

Verzorging om bestaande puistjes te elimineren en restlittekens tegen te gaan

La Roche-Posay Effaclar Duo(+) Dagcrème Medium Getint 40ML
La Roche-Posay Effaclar Duo(+) Dagcrème Medium Getint 40MLLa Roche-Posay Effaclar Duo(+) Dagcrème Medium Getint 40ML
16,99
  • Op voorraad:  4  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Egaliserende, corrigerende verzorging voor de huid met neiging tot acne, ontstopt de poriën, anti-onzuiverheden, anti-littekens, anti-terugkeer. De efficiënte werking vanLa Roche-Posay Effaclar Duo(+) tegen onzuiverheden, littekens en recidieven, met daarbovenop een direct egaliserend effect. Complete verzorging om bestaande puistjes snel te elimineren en restlittekens tegen te gaan. Al na 12u doeltreffend.

Kenmerken
Effaclar Duo(+) Unifiant zorgt voor langdurige correctie dank zij een complete formule om onzuiverheden te behandelen. Tegen onzuiverheden: Piroctone olamine gaat bacteriële proliferatie tegen (P. Acnes) LHA en salicylzuur werken micro-exfoliërend zonder irritatie. Niacinamide: intensief kalmerend ingrediënt. Vermindert roodheid. Tegen littekens en tegen recidieven: Procerad: gaat de vorming van rode of bruine littekentjes tegen. Mannose: stimuleert de huidregeneratie. APF: helpt de huidbalans langdurig herstellen. Tegen glimmende huid: ZINC PCA : gaat de talgafscheiding tegen. Tegen een maskereffect: Gezuiverde, 100% minerale pigmenten, instant visuele transformatie voor een lichte en natuurlijke dekking zonder de poriën te verstoppen.

Werkzaamheid
Consumenten zijn het erover eens* : Na het aanbrengen is de huid niet plakkerig: 93% Het product geeft goede resultaten zonder dat het merkbaar is op de huid: 90% Het product geeft niet af, maakt geen vlekken op kledij: 83% Werking tegen onzuiverheden: Na 12 uur is de huid beduidend minder rood, gladder en egaler.** Na 8 dagen gaan de onzuiverheden beduidend afnemen. Littekentjes vervagen. De poriën worden vrijgemaakt, de huidtextuur wordt fijner en vette huidzones zijn onder controle, dit alles voor lange tijd. Anti-recidiefwerking****: 1 maand na het stopzetten van het gebruik blijven de resultaten aanhouden. Als u pas na 2 maanden stopt met Effaclar Duo(+) Unifiant aan te brengen, blijven de positieve resultaten behouden en blijft het aantal huidletsels nog 1 maand verder afnemen. Dank zij matterende en dekkende bestanddelen : Poeders: absorberen sebum en weerkaatsen het licht. Gezuiverde minerale pigmenten dekken en matteren onmiddellijk, voor een natuurlijk effect, geschikt voor alle huidtypes. * Consumententest met 62 vrouwen ** Instrumentele test - 43 vrouwen *** Cosmetisch-klinische studie - 40 vrouwen met minstens 5 ontstekingsletsels in het gezicht. **** Studie uitgevoerd door Prof. Li (Chengdu, China, 15 patiënten met fototype III tot V. Tweemaal per dag).

Hoe te gebruiken?
Frisse gel-crème. Hydraterende en matterende textuur. Dringt snel in de huid zonder kleverige noch vette finish. Uitstekende make-up basis. Niet comedogeen. Lichte tot medium dekking, 2 universele kleuren, af te stemmen op elke huidtint. Licht en makkelijk te verdelen, geeft onmiddellijk een heerlijk fris, comfortabel huidgevoel. Het resultaat is een lichte en natuurlijke dekking, zonder de poriën te verstoppen en zonder maskereffect. Goed schudden voor gebruik. 's Morgens op het hele gezicht aanbrengen na de huid te hebben gereinigd met effaclar zuiverende gel. Een beetje crème op de vingertop nemen. De crème tussen uw vingers opwarmen om die makkelijker door de huid te laten opnemen. Dan, met de handen aan weerszijden van het gezicht geplaatst, zachtjes je voorhoofd masseren met lichte bewegingen van het midden naar de buitenkant van je gezicht toe. Doe hetzelfde op de middenzone, vanaf de neus naar de wangen toe. Aanbrengen met het vlezige deel van de vingertoppen om te vermijden dat je in de verleiding komt om puistjes uit te knijpen of open te krabben.

Ingrediënten
APF + mannose: Helpt de huidbalans duurzaam herstellen en stimuleert de regeneratie van de huid. niacinamide: Intens kalmerend bestanddeel. Vermindert roodheid. Procerad: Helpt de vorming van rode of bruine littekentjes tegengaan. Voorkomt restlittekens van acne.

Indicaties
Getest op vette huid met neiging tot acne. Op allergie getest. Geschikt voor gevoelige huid. Niet comedogeen. Getest onder dermatologisch toezicht. Unisex huidverzorgingsformule. Getest op mannen en vrouwen. Zonder maskereffect.

Productreviews (1 reviews)

Feras *

2 december 2019

Leveringssnelheid en productkwaliteit

* Deze review is geplaatst door een klant die dit product bij ons heeft gekocht.

Reviews 1 - 10 van 1

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over La Roche-Posay Effaclar Duo(+) Dagcrème Medium Getint 40ML?

Meer uit ons assortiment