Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Handverzorging>Handcrème>Handcrème droge handen

La Roche-Posay Cicaplast Handcrème 50ML

Herstellende bufferende handcrème

8,29
  • Op voorraad:  21  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Herstellende bufferende handcrème

Kenmerken
Een nieuwe generatie barrière textuur: Kalmeert en herstelt de huisbarrière.[Niacinamide 4%] Vormt een beschermende laag die bestand is tegen wassen en wrijving [Glycerine 30%] Dringt snel in, onzichtbaar, niet vet, niet kleverig.

Werkzaamheid
Na 1 keer gebruiken: voelde 96% een onmiddellijk verzachtend effect en vond 90% dat de huid minder droog was. Na 4 weken gebruik: stelde 92% vast dat zichtbare sporen van irritatie verdwenen waren en voelde 85% dat de huid geregenereerd was. Protocol: Cosmetisch-klinische studie op 53 proefpersonen met 23 verschillende beroepen. Duur van het protocol: 4 weken.

Indicaties
Beschadigde handen die het zwaar te verduren krijgen. Huishoudelijk en professioneel gebruik. Tolerantie getest op gevoelige huid en huid met neiging tot eczeem. Zonder parfum. Zo vaak als nodig aanbrengen. Na het aanbrengen kunt u meteen weer aan het werk.

Wat kunt u van het product verwachten?
Roodheid en ruwe plekken verminderen. De huid van de handen is gevoed en hersteld, ze voelt weer soepel aan. De huid is beter afgeschermd voor agressieve invloeden. Efficiëntie getest en goedgekeurd in een professionele omgeving.

Dosering
Zo vaak aanbrengen als nodig. Na het aanbrengen kunt u meteen weer aan het werk.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over La Roche-Posay Cicaplast Handcrème 50ML?

Meer uit ons assortiment