9368.666 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Make-up>Mascara

L'Oréal Paris Lash Architect 4D Mascara Black 1ST

Mascara voor volume, lengte, separatie en krul

Korting 30%
21,54 15,08
  • Op voorraad:  18  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
L'Oréal Paris heeft zijn befaamde, zeer populaire Lash Architect mascara vernieuwd en verbeterd. De Lash Architect 4D mascara gaat weer een stapje verder dan de reeds bekende formule en zorgt nu voor betere hechting, een intensere kleur, een langhoudende krul in de wimpers en separeert de wimpers nog beter. Het borsteltje van de Lash Architect 4D mascara is een hoogstandje en behoorlijk bijzonder van vorm met zijn lange, taps toelopende spiraalvorm met fijne kunstofvezeltjes. Het fijne aan de mascara is dat je zelf kunt bepalen hoeveel volume je wilt, omdat de mascara niet hard wordt. Zowel de formule als het borsteltje zijn zo samengesteld en ontworpen dat ze zorgen voor de 4 belangrijkste voorwaarden waar een fijne mascara aan moet voldoen nl. Volume, Lengte, Separatie en Krul.

Hoe werkt het?
Volume - de borstel heeft 4 compartimenten dat ervoor zorgt dat er voldoende mascara op de borstel zit als die uit de huls gehaald wordt. Met het bijzondere Twist design wordt de mascara gelijkmatig over de haartjes verdeeld, waarna de quick deposit formule ervoor zorgt dat de mascara direct aan de haartjes hecht.
Lengte - de slanke, lange vorm van het borsteltje zorgt ervoor dat de bijzondere 4D vezels gelijkmatig aan de haartjes hechten, waardoor je de haartjes kan verlengen. De nylon 4D vezels zijn 4 mm lang, zeer fijn van structuur en carbon black, behoorlijk intens dus!
Separatie - de korte, spiraalvormige kunstof stekeltjes zorgen ervoor dat je zelfs de kleinste, onzichtbare haartjes kunt voorzien van mascara. Zet het borsteltje zo dicht mogelijk tegen de wimperaanplant aan, om zo de wimpers van wortel tot (verlengde) punt te kleuren en structuur te geven.
Krul - natuurlijk wil je die fijne krul in jouw wimpers, iets waar je de hulp van het borsteltje natuurlijk bij nodig hebt. Zet na het eerste laagje de borstel tegen de wimpers aan en duw ze even in de goede richting, door de formule met polymeren blijft de vorm die je er zo in aanbrengt lang zitten.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over L'Oréal Paris Lash Architect 4D Mascara Black 1ST?

Meer uit ons assortiment