Home > Gezondheid > Gezondheidsproducten > Hart, Bloeddruk & Cholesterol > Cholesterol > Supplementen

Kyolic Knoflook+Lecithine Capsules 75st

Goed voor hart en bloedvaten, cholesterol en bloeddruk

13,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  • Merk: Kyolic 
  • Inhoud: 75CP
  • EAN: 8711788290300
Productbeschrijving

Algemeen
Kyolic Knoflook+Lecithine Capsules 75st is goed voor hart en bloedvaten, cholesterol en bloeddruk.
Kyolic heeft een brede ondersteunende invloed om hart en bloedvaten jong te houden. Het helpt bij de verlaging van het cholesterolgehalte en is goed voor de bloeddruk.
Doordat het de bloedvaten elastisch en jong houdt en de bloedcirculatie op gang houdt is Kyolic een goede hulp bij koude handen en voeten. Ook is Kyolic een belangrijke steun voor het behouden van de vitaliteit bij vermoeidheid. In stress-situaties en is het goed voor het immuunsysteem en de reinigende werking van de lever.
Lecithine is een vetachtige stof die vetten in het bloed in oplossing houdt en daardoor bijdraagt aan een goede bloedcirculatie. Daarnaast is lecithine een voedingsstof voor het zenuwstelsel. Het helpt het geheugen te versterken. Voor ouderen is Kyolic Lecithine een ideale formule om te genieten van een gezonde oude dag.

Dosering
1 tot 2 capsules per dag tijdens of direct na de maaltijd met wat water innemen. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. In bijzondere omstandigheden om de lichamelijke en geestelijke vitaliteit te verhogen 2-3 capsules per dag. 

Bewaren op een droge en donkere plaats bij kamertemperatuur (15-25 ºC). Buiten bereik van kinderen houden.

Ingredienten

Samenstelling per capsule
300 mg gerijpt knoflookextract, 190 mg Lecithine, gelatine (capsule), capsuleerhulpstoffen (magnesiumstearaat, kiezelzuur). GMO-vrij.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over Kyolic Knoflook+Lecithine Capsules 75st?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4 van 100