Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Cholesterol supplementen

Kyolic Japanse Knoflook met Lecithine Capsules 200CP

Goed voor hart en bloedvaten, cholesterol en bloeddruk

31,35
  • Merk:  Kyolic 
  • Inhoud: 200CP
  • EAN: 8711788290409
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Kyolic met lecithine is goed voor hart en bloedvaten, cholesterol en bloeddruk. Kyolic heeft een brede ondersteunende invloed om hart en bloedvaten jong te houden. Het helpt bij de verlaging van het cholesterolgehalte en is goed voor de bloeddruk.
Doordat het de bloedvaten elastisch en jong houdt en de bloedcirculatie op gang houdt is Kyolic een goede hulp bij koude handen en voeten. Ook is Kyolic een belangrijke steun voor het behouden van de vitaliteit bij vermoeidheid. In stress-situaties en is het goed voor het immuunsysteem en de reinigende werking van de lever.
Lecithine is een vetachtige stof die vetten in het bloed in oplossing houdt en daardoor bijdraagt aan een goede bloedcirculatie. Daarnaast is lecithine een voedingsstof voor het zenuwstelsel. Het helpt het geheugen te versterken. Voor ouderen is Kyolic Lecithine een ideale formule om te genieten van een gezonde oude dag.

Dosering
In bijzondere omstandigheden om de lichamelijke en geestelijke vitaliteit op peil te brengen 2-3 capsules per dag. Als onderhoudsdosering 1-2 capsules per dag. Innemen: tijdens of direct na de maaltijd.

Waarschuwingen
Bewaren op een droge en donkere plaats bij kamertemperatuur (15-25 ºC). Buiten bereik van kinderen houden.
Ingrediënten
Gefermenteerd knoflookextract (aged garlic extract) 300mg, Lecithine 190mg, gelatine (capsule), capsuleerhulpstoffen (magnesiumstearaat, kiezelzuur).
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?