Bestel nu
0
€ 0,00
Kyolic Japanse Knoflook met Lecithine Capsules 200CP
Kyolic Japanse Knoflook met Lecithine Capsules 200CP
Kyolic Japanse Knoflook met Lecithine Capsules 200CP 1
Kyolic Japanse Knoflook met Lecithine Capsules 200CP 2

×

of

Kyolic Japanse Knoflook met Lecithine Capsules 200CP

31,35
  • Merk: Kyolic
  • Inhoud: 200CP
  • EAN: 8711788290409
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
Productbeschrijving

Kruidenpreparaat met gerijpte Japanse knoflook en lecithine

Algemeen
Kyolic Japanse Knoflook met Lecithine is een kruidenpreparaat met gerijpte Japanse knoflook en lecithine gewonnen uit soja. De knoflook is van zeer hoge kwaliteit, doordat de gebruikte grondstoffen met uiterste zorg zijn geselecteerd en de knoflook op klassieke wijze wordt geteeld en gerijpt. Door het lange rijpingsproces (20 maanden) is deze knoflook geheel geurvrij. De toegevoegde lecithine is een vetachtige stof dat in soja , maar oo in bonen of zaden van andere oliehoudende planten, zoals zonnebloem, voorkomt. Japanse Knoflook met Lecihtine van Kyolic bevat geen genetisch gemodificeerde organismen (GMO-vrij) en is maag- en darmvriendelijk.

Dosering
Om de lichamelijke en geestelijke vitaliteit te verhogen 2-3 capsules per dag. Als onderhoudsdosering 1-2 capsules per dag. Innemen tijdens of direct na de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Bewaren op een droge en donkere plaats bij kamertemperatuur (15-25 ºC). Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Gerijpt knoflookextract

300 mg

Lecithine

190 mg

Ingrediënten
Gerijpt knoflookextract, sojalecithine, rundergelatine (capsule), capsuleerhulpstoffen (magnesiumstearaat, kiezelzuur). GMO-vrij.

Allergenen informatie
Bevat soja.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist