Hoofdpagina > Huishoudelijke & Dieren Artikelen > Schoonmaak: Specifiek > Apparaten > Reinigin
HG Kruip-, Glij- & Smeermiddel

HG Kruip-, Glij- & Smeermiddel

Voor smeren, reinigen, ontroesten en losmaken

Merk:HG  Inhoud: 200ML  EAN: 8711577039974 
Voorraad: 3 stuks
6,05
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!

Algemeen
HG kruip-, glij- en smeermiddel is een uniek, universeel en professioneel middel op basis van de nieuwste technologie. Voor toepassing in en rondom het huis en voor auto‘s, (brom/motor)fietsen, gereedschap, machines, motoren etc.

Hoe te gebruiken?
- Smeren en/of reinigen van vaste en draaiende delen zoals sloten, scharnieren, tandwielen, naaimachines, kettingen, moeren, bouten e.d: dek, indien nodig, onderliggende materialen af met bijvoorbeeld kranten om eventuele afdruipresten op te vangen. Spuit vervolgens een kleine hoeveelheid HG kruip-, glij- en smeermiddel op de te behandelen delen en laat het drogen. Verdeel eventueel het product door de delen te laten draaien.

- Ontroesten en losmaken van vastzittende bouten, moeren, sloten e.d.: spuit de verroeste en/of vastzittende delen ruim in met het product en laat het enige minuten inwerken. Draai vervolgens de vastzittende delen los en verwijder de opgeloste roest of ander vuil met een doek en gebruik nog een kleine hoeveelheid HG kruip-, glij- en smeermiddel voor bescherming tegen vocht en roest.

U neemt direct contact op met
onze gediplomeerde drogisten.