DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Krien Skincare

Krien Skincare is een Nederlands huidverzorgingsbedrijf met producten voor mannen. Met de vier producten volgt u eenvoudig de ideale huidverzorgingsroutine voor u als man en geniet u van een gehydrateerde en verzorgde huid. Lees alles over Krien Skincare en bestel de producten (per stuk of in een handig pakket) eenvoudig online.Lees meer
Geen resultaten gevonden

Wat is Krien Skincare?

Krien Skincare is een Nederlands huidverzorgingsbedrijf met veganistische en natuurlijke producten voor mannen. De filosofie van het bedrijf is een Surinaams gezegde: “krien taki na krien libi”. Dat laat zich vrij vertalen naar “schone praat is schoon leven”. De producten van Krien Skincare zijn voor de dagelijkse verzorging van de huid en makkelijk in gebruik. Alle producten zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en de wetenschap van de huid. De producten zijn mild genoeg voor de gevoelige huid, maar toch effectief voor de meeste huidtypen.

Krien Skincare ingrediënten

Alle ingrediënten in de Krien Skincare producten zijn 100% natuurlijk en afkomstig van planten. Er worden geen schadelijke synthetische stoffen gebruikt in de verzorgingsproducten en geen enkel product of ingrediënt wordt op dieren getest. De ingrediënten zijn geselecteerd op basis van hun effectiviteit en functionaliteit, waarbij veiligheid van groot belang is.

Hoe gebruik ik Krien Skincare?

Huidverzorging werkt het beste bij een vaste routine bestaande uit een aantal stappen. Dit kan ingewikkeld klinken, maar dat hoeft het niet te zijn. De volledige Krien Skincare routine ziet er als volgt uit:

  • Reinigen: Breng de Face Cleanser aan op een vochtig gezicht en wrijf een kleine hoeveelheid met circulaire bewegingen op het gezicht en de hals. Vervolgens spoelt u uw gezicht af en dept u dit voorzichtig droog. De Face Cleanser verwijdert vuil en overtollig talg zonder de huid uit te drogen en is geschikt voor dagelijks gebruik.
  • Verhelderen: Breng een kleine hoeveelheid Double Exfoliator aan op uw vingertoppen en wrijf dit met circulaire bewegingen op het gezicht en de hals. Laat het product acht tot tien minuten zitten en spoel uw gezicht daarna af. Dit product kan als scrub of al gezichtsmasker gebruikt worden om de huid te verhelderen en te verzachten. U gebruikt dit product maximaal twee of drie keer per week en niet dagelijks.
  • Hydrateren: Druppel twee tot vier druppels van het Hydrating Face Serum op uw handen en breng dit gelijkmatig aan over uw gezicht en hals. Gebruik dit product ten minste één keer per dag, in de ochtend of avond. Dit product hydrateert, herstelt en zuivert de huid voor optimaal comfort en is geschikt voor dagelijks gebruik.
  • Verzorgen en beschermen: Breng een royale hoeveelheid Moisturizer met SPF20 aan op uw gezicht en hals, waarbij u het gebied rondom de ogen vermijdt. Wacht vijftien minuten voor u de zon ingaat. De moisturizer hydrateert de huid en beschermt deze tegen UVA- en UVB-straling. Dit product is geschikt voor dagelijks gebruik, en werkt het beste na het reinigen van het gezicht en het aanbrengen van het serum.

Krien Skincare - Full Facial Routine


Krien Skincare video: hoe verzorg je de huid met deze verzorging.

Skincare van Nederlandse bodem

Krien Skincare is een bedrijf van Nederlandse bodem. De oprichters van het merk zijn gevestigd in Amsterdam en zijn beiden kinderen van Surinaamse immigranten. Alle Krien Skincare producten worden in Nederland gemaakt aan de hand van geavanceerde technologieën en met de beste ingrediënten.

De vijf huidtypen

De producten van Krien Skincare zijn ontwikkeld voor de vijf verschillende huidtypen: normaal, droog, vet, gemengd en gevoelig. De meeste personen kunnen gebruik maken van de volledig natuurlijke producten. Huidverzorging is erg persoonlijk en hetzelfde product werkt niet hetzelfde bij iedereen.

Duurzame verpakkingen

Krien Skincare maakt gebruik van duurzame verpakkingen. De tubes worden gemaakt van biologische kunststoffen die afkomstig zijn van suikerrietafval. De glazen flesjes, waar bijvoorbeeld het serum in zit, kunnen gerecycled worden net als andere glazen verpakkingen. Krien Skincare bedrukt alleen op 100% gerecycled papier en gebruikt hiervoor druktechnieken zonder giftige inkt. De stickers zijn veganistisch en er wordt alleen in de benodigde hoeveelheid gedrukt om verspilling te voorkomen.

Krien Skincare pakketten

De vier producten van Krien Skincare zijn los te koop, maar u kunt ook kiezen voor een van de Krien Skincare pakketten. Het Krien Skincare Totaal Pakket bestaat uit de vier verschillende producten en zorgt ervoor dat u alles in huis heeft om uw huid te reinigen, verhelderen, hydrateren en verzorgen. Het Krien Skincare Bestseller Pakket bestaat uit de drie producten die voor dagelijks gebruik zijn. Hiermee kunt u uw gezicht reinigen, de huid hydrateren met het serum en heeft u een moisturizer met SPF20. Het laatste pakket is het Krien Skincare Starter Pakket met daarin de gezichtsreiniger en de moisturizer. Dit pakket is ideaal voor iedereen die de producten wil uitproberen en wil beginnen aan een huidverzorgingsroutine.

Is Krien Skincare vegan en dierproefvrij?

Krien Skincare is een veganistisch merk en alle producten van het merk zijn 100% veganistisch. De producten en de losse ingrediënten worden nooit op dieren getest en zijn van plantaardige oorsprong. In het Hydrating Face Serum wordt squaleen afkomstig van olijven gebruikt en hyaluronzuur afkomstig van de fermentatie van plantaardig materiaal.

Waar koop ik Krien Skincare producten?

U bestelt uw favoriete Krien Skincare producten snel en eenvoudig online bij DeOnlineDrogist.nl. Vragen over de producten of de werkwijze? Dan neemt u contact op met de klantenservice. DeOnlineDrogist.nl beantwoordt uw vragen en voorziet u van deskundig advies over de producten.

Profiteren van een gratis verzending? Bij een bestelling van twintig euro of meer wordt het pakket kosteloos verzonden. Bestel voor 21.30 uur en ontvang uw bestelling de volgende dag al in huis.

Wat kosten Krien Skincare producten?

Bovenaan deze pagina vindt u een volledig overzicht met de Krien Skincare producten die verkrijgbaar zijn bij DeOnlineDrogist.nl. Per product staat de huidige prijs duidelijk vermeld en u kunt zien welke producten er op het moment in de aanbieding zijn.