Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Speciale hoofdkussens

DeOnlineDrogist.nl Konbanwa Pillow Cassia Zaden 1ST

Cassia Seeds kunnen zorgen voor ontspanning en een positieve werking hebben op de zenuwen en corrigeren van warmte

Korting 17%
29,95 24,99
  • Op voorraad:  4  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Het Cassia Seed hoofdkussen is gevuld met Cassia zaden, welke bewerkt is met een speciale techniek. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde kunnen Cassia Seeds zorgen voor ontspanning, een positieve werking hebben op de zenuwen en corrigeren van warmte.

De sleuven aan de bovenzijde van het hoofdkussen hebben een masserende werking en bevordert de bloedcirculatie. Het Cassia Seed kussen is koel in de zomer, maar warm in de winter door de andere zijde van het kussen, waarbij de sleuven gevuld zijn met Kapok. Het unieke sleuven ontwerp heeft een hoge lucht doorlaatbaarheid en verbetert de steun aan de hals en beschermt de halswervels.

Dit kussen is goed gevuld en bevat een rits aan de zijkant. Zo kunt u de hard - of juist zachtheid van uw kussen zelf bepalen. Haal de opvulling eruit en bewaar deze in een zakje bijvoorbeeld op zolder. Mag het kussen na enige tijd gebruik toch weer wat voller naar uw zin? Dan vult u het kussen gewoon weer bij naar eigen voorkeur!

De dubbel gelaagde kussens zijn gevuld met: katoen en andere vullingen.
Houd het kussen droog voor de beste werking van de Cassia Seeds. Lucht het kussen maandelijks minimaal 30 minuten in zonlicht.

Het Cassia Seed pillow wordt afgeraden voor baby’s en zwangere vrouwen.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over DeOnlineDrogist.nl Konbanwa Pillow Cassia Zaden 1ST?

Meer uit ons assortiment