Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Alle populaire supplementen>Knoflook

Knoflox met Ginkgo Dragees 45DR

Goed voor het geheugen en verbetert de concentratie

9,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Knoflox 
 • Inhoud: 45DR
 • EAN: 8713304103118
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Knoflox met Ginkgo bevat naast knoflook ook Ginkgo. De Ginkgo Biloba (ofwel Japanse tempelboom) komt uit het Verre Oosten en is duizenden jaren oud. Zijn bladeren bevatten een aantal actieve stoffen die een verzorgende invloed hebben op hart- en bloedvaten. Extracten van de bladeren van de Ginkgo Biloba hebben een gunstige invloed op de bloedsomloop, speciaal naar de haarvaten in de hersenen. Ginkgo is daarom goed voor het geheugen en bevordert reactiesnelheid en concentratievermogen. Knoflook heeft een bloedzuiverende werking en ondersteunt de conditie van de bloedvaten en past zeer goed in een cholesterol verlagend dieet. De Knoflox met Gingko capsules zijn dankzij een speciaal procédé absoluut reukloos na inname.

  Dosering
  2 maal daags 1 dragee zonder kauwen met water innemen.

  Ingredienten

  Samenstelling per dragee
  138 mg knoflookextract
  58 mg knoflookpoeder
  48 mg Gingko Biloba extract

  Ingrediënten
  suiker, knoflookextract 22%, vulstof (cellulose, tricalciumfosfaat), knoflookgranulaat 9.5%, ginkgo biloba extract 8%, glansmiddelen (polyvinylpyrrolidon, talk, carnaubawas, bijenwas, schellak), antiklontermiddelen (silicium dioxide, magnesiumstearaat), kleurstoffen (titaandioxide, riboflavinen, chlorofylinen), aroma (vanille)

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Knoflox met Ginkgo Dragees 45DR?

  Andere artikelen uit deze categorie:

  Artiken 1-4van 34