9371.421 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Cadeauwinkel>Geschenkset verzorging

Kneipp: Verzorging van top tot teen

Compleet Body pakket

35,71
  • Op voorraad:  26  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Kneipp Verzorging van top tot teen. Verzorging van top tot teen, in één pakket.

Pakket bestaande uit:
- Kneipp Douche Amandelbloesem 200ml,
- Kneipp Huidolie Amandelbloesem 100ml,
- Kneipp Handcreme Amandelbloesem 75ml,
- Kneipp Bodylotion Amandelbloesem 200ml,
- Kneipp Voetcreme 75ml.

De natuurlijke behoefte van de mens om gezond te zijn en je van binnen en van buiten goed te voelen staat in het middelpunt. De mens in eenheid van lichaam, geest en ziel.

Amandelbloesem heeft een heerlijke geur en bijzonder verzorgendeeigenschappen.

Inhoud van het pakket

Kneipp Douche Amandelbloesem
Kneipp Amandelbloesem Douche is een bijzonder milde natuurlijke doucheformule met waardevolle amandel- en jojobaolie. Het maakt de huid zacht en soepel en heeft een betoverende geur.

Zoete amandelolie bevat essentiële vetzuren en vitamine E. Het helpt bij het in stand houden van de natuurlijke beschermlaag van de huid. Daarom is deze douche extra geschikt voor mensen met een droge of gevoelige huid.

Kneipp Huidolie Amandelbloesem
De intensief verzorgende Kneipp Huidolie Zachte Huid op basis van hoge percentages natuurlijke plantenoliën voedt de droge en gevoelige huid. Deze hoogwaardige formule met amandelolie, jojoba en vitamine A en E beschermt de huid tegen uitdrogen en schadelijke invloeden van buitenaf.Amandelolie met essentiële vetzuren en met vitamine E ondersteunt de natuurlijke hydratatie van de huid. Jojoba-olie verzorgt, voedt en herstelt de huid. Beschermt de huid tegen uitdrogen en helpt rimpels voorkomen.

Kneipp Handcreme Amandelbloesem
Kneipp handcrème Amandelbloesem Zachte Huid op basis van amandelolie, avocado en vitamine A en E beschermt de gevoelige huid voor uitdrogen en schadelijke invloeden van buitenaf. Zowel voor verzorging overdag als 's nachts geschikt.

Kneipp Bodylotion Amandelbloesem
De intensief verzorgende Kneipp Body Lotion Zachte Huid op basis van hoge percentages natuurlijke plantenoliën voedt de droge en gevoelige huid. Deze hoogwaardige formule met amandelolie, avocado en vitamine A en E beschermt de huid tegen uitdrogen en schadelijke invloeden van buitenaf.Amandelolie met essentiële vetzuren en met natuurlijke vitamine E, ondersteunt de natuurlijke hydratatie van de huid.

Kneipp Voetcreme
Kneipp Gezonde Voeten Voetcrème, met o.a. calendula, verzorgt ruwe en overbelaste voeten. De voetcrème bevordert de doorbloeding en helpt onaangename geurtjes en blaarvorming voorkomen.Het natuurlijke extract van calendula staat bekend om zijn herstellende en verzorgende eigenschappen en is een weldaad voor de voeten. Etherische olie uit rozemarijn verkwikt vermoeide en branderige voeten en geeft nieuwe energie. Amandelolie bevat een hoog aandeel essentiële vetzuren. De olie trekt zeer snel in en compenseert op natuurlijke wijze het vochtverlies.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Kneipp: Verzorging van top tot teen?

Meer uit ons assortiment