9478.867 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Kneipp Douche Foam Vijgenmelk 200ML

Heerlijke douche foam die de huid verzacht en laat stralen

6,99

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  Kneipp
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 4008233124698
Productbeschrijving

Algemeen
Kneipp Douche foam Vijg is een heerlijke douche foam met vijgenmelk en arganolie die de huid verzachten en laten stralen. Kneipp douche foam Vijg is een frisgeurend zacht foam met een weldadige werking op lichaam en geest. Natuurlijke luxe voor iedereen en voor iedere dag.

Kneipp douche foam is makkeljik te doseren en prettig in gebruik. Dit schuim komt tot stand door een speciale technologie door middel van perslucht. Er komt geen drijfgas aan te pas.

Een verpakking douche foam is goed voor ongeveer 30-40 x douchen, afhankelijk van de hoeveelheid gel die je op de hand spuit.

Waarschuwingen
Gevaar. Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C. Buiten bereik van kinderen houden. Voorkom oogcontact. Niet voor inwendig gebruik.

Heeft u een vraag over Kneipp Douche Foam Vijgenmelk 200ML?

Meer uit ons assortiment