Hoofdpagina>Vitamine & supplementen>Supplement - toepassing>Stress situatie/rustgever>Sint janskruid

Kira Forte Tabletten 40ST

Extra hoog geconcentreerde Sint Janskruid tabletten

19,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Kira 
 • Inhoud: 40ST
 • EAN: 8715056003500
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Kira Forte wordt gebruikt bij neerslachtige en moedeloze gevoelens. Tevens geeft Kira Forte rust en helpt het bij geestelijke druk en inspanning. Kira forte maakt u minder stressgevoelig, waardoor het helpt bij een lusteloos gevoel, onrust, prikkelbaarheid en innerlijke onrust, zodat ook een goede nachtrust wordt bevorderd.
  Kira forte bevat het wetenschappelijk geteste Sint Janskruid extract Li 160 met een hoog gehalte aan actieve bestanddelen, zoals 1000 mcg hypericine, 9000 mcg hyperforide en hyperoside.

  Dosering
  Voor personen vanaf de leeftijdsgrens van 12 jaar: voor een optimaal resultaat is inname, met name in de eerste weken, van 2 tabletten per dag te adviseren. Neem de tabletten verspreid over de dag in. Al na 2-3 weken merkt u de positieve invloed van Kira forte op uw emotionele gesteldheid. Echter afhankelijk van de gesteldheid kan ook gekozen worden voor inname van 1 tablet per dag. De aangegeven doseringen niet overschrijden

  Waarschuwingen
  St. Janskruid kan de werking van geneesmiddelen nadelig beïnvloeden. Overleg met uw arts/apotheker/trombosedienst alvorens dit product te gaan gebruiken of met het gebruik van dit product te stoppen.

  Als u al erg gevoelig bent voor zonlicht, mag u St janskruid niet gebruiken: er bestaat een kans dat u in combinatie met langdurige blootstelling aan zonlicht en gelijktijdig gebruik van St Janskruid last krijgt van huidreacties. Vooral mensen met een zeer licht huidtype kunnen hier last van hebben.

  Gebruik tijdens Zwangerschap en/of het geven van borstvoeding.
  Er bestaan op dit moment onvoldoende gegevens om de veiligheid van St Janskruid tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding te garanderen. Daarom wordt aangeraden om St janskruid gedurende de zwangerschap of periode van borstvoeding zonder overleg met uw arts niet te gebruiken.
  Omdat er ook onvoldoende gegevens zijn over het gebruik van St janskruid, bij kinderen, wordt geadviseerd om St Janskruid zonder overleg met uw arts niet te gebruiken bij kinderen onder de leeftijd van 12 jaar.

   

  Werkzame stofhypericine
  Sterkte450 mg
  Contra Indicatieantibiotica, hartglucosiden, sub 50 pil
  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Kira Forte Tabletten 40ST?

  Andere artikelen uit deze categorie:

  Artiken 1-4van 27