Hoofdpagina>Sport>Sporttape

Kinematics Tex Tape Roze 5cmx5m 1ST

Kinematics Tex Tape helpt sporters om optimaal te presteren

9,24

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Kinematics Tex Tape helpt sporters om optimaal te presteren. Bekende sporters als Arjen Robben, de Nederlandse dames hockeyploeg, toptennissers als Serena Wiliams lopen er mee weg.

  Niet alleen is Kinematics Tex Tape een kleurig en modern middel tegen blessures en om beter te presteren. Kinematics Tex Tape is vooral een goede behandelmethode in de fysiotherapie als nabehandeling bij blessures, zweepslag of spierpijn, verminderen van ontstekingen of vochtophopingen (oedeem en hematomen), correctie van houding en bij de behandeling van klachten door overbelasting zoals RSI, tennis- of golfelleboog. Ook de knie, kuit, schouder, lage rug en heup wordt regelmatig met kinesiologische tape behandeld.

  Kinematics Tex Tape wordt verder gebruikt voor neuro-reflectoire beïnvloeding, bijvoorbeeld bij hoofdpijn, evenals het preventief tapen. Kinematics Tex Tape is daarmee een revolutionaire behandelmethode die fundamenteel verschilt van conventionele behandelmethodieken.

  Kinematics Tex Tape helpt sporters om optimaal te presteren.
  Kinematics Tex Tape doorbloedt, Kinematics Tex Tape voert vocht af, ondersteunt, corrigeert, stimuleert en beschermt.

  De kleur kan afwijken van de afbeelding. Dit komt omdat wij ze in allerlei kleuren krijgen aangeleverd, maar helaas niet van te voren weten welke kleuren dat zijn. Daarom kunnen we helaas nog geen voorkeurskleuren leveren.

  Heeft u een vraag over ?

  Andere artikelen uit deze categorie:

  Artiken 1-4van 31