9367.313 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Babyverzorging>Huidproblemen baby>Luieruitslag

Kamillosan Zalf 40GR

Kamillosan werkt bij luieruitslag, schralen plekken en tepelkloven

5,30
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Kamillosan Zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Bij luieruitslag, bij uitgedroogde huid en schralen plekken, en bij tepelkloven. Ook te gebruiken voor de verzorging van tepels tijdens de borstvoedingperiode.

Hoe werkt het?
Kamillosan Zalf wordt geadviseerd voor het voorkomen en voor de behandeling van rode baby billen en luieruitslag, wanneer de huid droog aanvoelt. De vette zalf brengt een beschermend laagje op de huid aan. Door dit laagje kan de ontlasting niet gemakkelijk in de huid doordringen en wordt verder uitdrogen voorkomen.
Smeer na elke verschoning de billen in met Kamillosan Zalf. De verzachtende zalf verzorgt de huid en ondersteunt het natuurlijke herstel.

Geadviseerd wordt luieruitslag die nat aanvoelt te behandelen met Kamillosan Crème of met een product dat zink bevat.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [Bijsluiter_Kamillosan.pdf]
Vragen & Antwoorden
Wat is het verschil tussen de zalf en de creme?

Een crème heeft een binnenste fase die bestaat uit olie en een buitenste fase die bestaat uit water. De werking van een crème kan variëren van sterk indrogend tot neutraal.
Een zalf heeft een binnenste fase die bestaat uit water en een buitenste fase die bestaat uit olie. Dus precies het tegenover gestelde van een crème. Een zalf legt een vettende laag op de huid aan zodat het natuurlijk vochtverlies door de huid wordt tegengegaan. Uit de praktijk blijkt dat de werkzame bestanddelen van een zalf beter/sneller intrekken dan die in een crème. Waarom dit zo is, weten de wetenschappers (nog) niet.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Kamillosan Zalf 40GR?

Meer uit ons assortiment