DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

iWhite

Uw tanden tot maar liefst 8 tinten witter? Probeer dan de producten van iWhite, zoals de Instant Whitening kit! Lees meer
Geen resultaten gevonden

iWhite InstantiWhite Instant: veilig en snel uw tanden bleken
U hoeft niet meer naar een instituut voor een dure bleek-behandeling of bij de tandarts pijnlijke behandelingen te ondergaan. Vanaf nu kunt u iWhite Instant gebruiken. Deze bitjes die u gewoon thuis gebruikt (of in de auto, op uw werk, waar u dan ook wilt) bevatten een nieuwe, veilige soort gel die uw tanden gelijk witter maakt.

De gel bevat geen waterstofperoxide en is veilig in gebruik. Hoe werkt iWhite dan? In de bitjes zit een gel die twee technologieën bevat:

FCC-technologie: er zitten witte bioactieve kristallen in de gel die zich hechten aan het tandoppervlak. Daardoor leidt dit tot een optisch bleekeffect.
P.A.P: deze molecule breekt verkleuringen op de tanden af. Daardoor worden vlekken verwijderd zonder dat uw tanden worden aangetast.
Uit klinische testen bleek dat bij sommige mensen de tanden na het gebruik van iWhite maar liefst 8 tinten lichter werden.

iWhite Instant Whitening kitiWhite Instant gebruiken
Het gebruik van iWhite Instant is zeer gemakkelijk en snel. Neem een bitje, haal hem uit de verpakking en doe hem in uw mond over uw tanden heen. De bitjes hebben een universele maat, dus ze passen altijd. Houd het bitje vervolgens 20 minuten in uw mond. Wanneer de tijd voorbij is, haalt u het bitje eruit en zult u zichtbaar resultaat zien! Let op: elk mens is anders en elk gebit is anders. Resultaten kunnen dus verschillen per persoon.

Omdat de bitjes veilig in gebruik zijn kunt u ze tot 5 dagen achtereen gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld een feestje en wilt u stralende tanden hebben, dan kunt u iWhite Instant natuurlijk ook eenmalig gebruiken.

Probeer nu iWhite Instant en uw tanden zien er tot wel 8 tinten witter uit! Bekijk hier het gehele assortiment.