Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9367.307 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Beauty supplementen>Supplementen gezonde huid

Imedeen Time Perfection Tabletten 60TB

Maakt de huid soepeler en zachter

57,57

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  Imedeen
  • Inhoud: 60TB
  • EAN: 5700666025649
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Imedeen Time Perfection helpt de huid te beschermen tegen oxidanten en stress-situaties die door de omgeving en de levensstijl worden gevormd. In tegenstelling tot de originele formule die tegen de vrije radicalen beschermde door de bestanddelen LycoPhence en druivenpit extract, zorgt de LycoPhene GS Forte er nu voor dat de huid wordt voorzien van 90 % ADH van Vitamine C en 27 % ADH van zink. Dit laatste is essentieel voor de opbouw van een gezonde huid en de samenstelling van de huid.
Imedeen heeft aangetoond de kwaliteit en verschijning van uw huid op langere termijn te verbeteren. Klinische onderzoeken geven de volgende resultaten aan, als gevolg van het gebruik van Imedeen:
Reduceert de zichtbare tekenen van huidveroudering, verbetert de vochtbalans en maakt de huid in gezicht en over het hele lichaam soepeler en zachter.

Hoe werkt het?
Werking
Zoals zoveel dingen is de bovenste huidlaag maar een klein deel van het verhaal. De bovenste zichtbare laag van de huid, waar de huidverzorgende crèmes werken, zorgt voor minder dan 10 % van de totale huiddikte. Onder de bovenste laag, in de dermis laag, vinden we de ondersteunende elementen waaronder collageen, elastine en vocht regulerende elementen. Dit deel van de huid is cruciaal voor de totale structuur, de veerkracht en de verschijning van de toplaag van uw huid.
In de dermis laag werken de Imedeen huidverzorgingstabletten. Imedeen zorgt voor vitale voedingstoffen voor de diepere dermis laag van uw huid. Het klinisch bewezen Biomarine Complex is rijk aan proteïnes en polysacharides die zich normaal ook in de huid bevinden. Deze zijn belangrijk voor de structuur en vochtbalans van de huid. Ze bouwen de huid dus van binnenuit op en voeden en beschermen haar, terwijl het dagelijks gebruik van crèmes alleen op de bovenste laag werkt. Maar 2 tabletten per dag kunnen bijdragen aan het revitaliseren en verbeteren van de kwaliteit van de huid en het verminderen van de zichtbaren tekenen van ouder worden.

Gebruiksadvies
2 tabletten per dag

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over Imedeen Time Perfection Tabletten 60TB?

Meer uit ons assortiment