Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.073 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Gezondheidsproducten vrouw>Vaginale gezondheid

I Say : Vaginale Klachten Tabletten 14TB

Behandelt en voorkomt vaginale ongemakken

14,34

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  I Say
 • Inhoud: 14TB
 • EAN: 8714319830969
  Productbeschrijving

  Algemeen
  De Vaginale Klachten Tabletten van I Say zijn speciaal ontwikkeld voor de behandeling en het voorkomen van vaginale ongemakken, zoals vaginale infecties, onaangename geurtjes en afscheiding. De tabletten houden de pH-waarde van de vagina op een optimaal en gezond niveau. De kleine tabletten zijn gemakkelijk in te brengen, net als een tampon.

  Hoe werkt het?
  Werking
  Normaal zorgt de zuurgraad in je vagina ervoor dat ziektekiemen niet kunnen overleven. Die zuurgraad kan verstoord raken door het wassen met zeep, het te lang inhouden van een tampon of simpelweg verminderde weerstand. Ook na een antibioticakuurtje, het plaatsen van een spiraaltje, , zwangerschap of het slikken van anticonceptie (de pil) kan het evenwicht verstoord worden. Als de zuurgraad minder wordt, krijgen bepaalde bacteriën de kans bovenmatig te groeien. Het zorgt voor een grijs-witte afscheiding. En ook voor een zurige, vissige geur. De hoeveelheid afscheiding kan sterk wisselen. In aanraking met sperma kan de geur verergeren. Soms zijn gasbelletjes zichtbaar, of krijg je vaginale ‘windjes’.

  Gebruiksadvies
  Gebruik ter behandeling: 1 tablet per dag, gedurende 14 dagen.

  Gebruik ter voorkoming: 1 tablet om de dag, gedurende 14 dagen. Je brengt de tabletten simpel in, eigenlijk net als een tampon. De tabletten smelten in je vagina tot een gel, die zich direct aan de vaginawand hecht.

  Waarschuwingen
  Uitsluitend bestemd om in de vagina in te brengen. Er zijn geen bijwerkingen bekend. Klinisch bewezen. Actieve stoffen: Hyaluronzuur en Boorzuur. Bevat Cranberry-Active.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over I Say : Vaginale Klachten Tabletten 14TB?