Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Dameshygiëne>Intieme verzorging vrouwen

I Say : Intiem Mousse 100ML

Bij onaangename geurtjes, afscheiding en irritatie

6,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  I Say 
 • Inhoud: 100ML
 • EAN: 8714319917493
  Productbeschrijving

  Algemeen
  I Say: Intiem Mousse is speciaal ontwikkeld om je vagina dagelijks te reinigen, te verfrissen en te beschermen. Mijn mousse is zorgvuldig samengesteld. Bestaat uit bijzonder milde ingrediënten. De zuurgraad van de mousse is gelijk aan die van je vagina. Irritaties verdwijnen daardoor snel. De zuurgraad herstelt zich, waardoor ook dat vervelende (vissen)geurtje verdwijnt.
  De pH-waarde waarde van je vagina (4-4,5) is een stuk lager dan de rest van je lichaam. Daarom kun je ook maar beter geen zeep of douchegel (met een gemiddelde pH-waarde van 7) gebruiken om je vagina te reinigen. Zo voorkom je irritatie. Ook bij menstruatie, na het vrijen, bij hormonale schommelingen, wanneer je strakke kleding of synthetisch ondergoed hebt gedragen of scheerschuim hebt gebruikt, kan de natuurlijke balans van je vagina verstoord raken en kan irritatie ontstaan. Ook dan herstelt en ondersteunt de mousse de zuurgraad en verzacht ze de irritatie.

   

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over I Say : Intiem Mousse 100ML?

  Andere artikelen uit deze categorie:

  Artiken 1-4van 59