Hyperventilatie
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Luchtwegen>Hyperventilatie

Hyperfree Inhalatiecassette Tegen Hyperventilatie 1ST

Tegen hyperventilatie

11,75
  • Merk:  Hyperfree 
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8714067000096
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
De Hyperfree is een inhalatiecassette. Het helpt u uit een hyperventilatie aanval te komen. Het is een duurzaam product, wat voorzien is van een speciaal labyrint, met een inhoud van 50 cm³. Door in en uit te ademen door de Hyperfree inhalatiecassette, ademt u teveel uitgeademde koolzuur weer in, waardoor de aanval stopt.
De Hyperfree inhalatiecassette heeft een klein formaat en is daardoor gemakkelijk mee te nemen.

Dosering
Zie gebruiksaanwijzing in de verpakking.

Waarschuwingen
Bij gebruik van de Hyperfree langzaam door de cassette in- en uitademen. De zij-opening dus niet afsluiten.

Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing.

Vragen & Antwoorden
Kan ik de hyperfree cassette gebruken in combinatie met gebruik van oxazepam10mg?

De Hyperfree-cassette zorgt ervoor dat u in zo kort mogelijke tijd de balans tussen koolzuur en zuurstof weer op peil krijgt, waardoor de hyperventilatie aanval snel overgaat en de klachten die ontstaan zijn door de hyperventilatie, verdwijnen. Een groot voordeel is dat de Hyperfree-cassette ook preventief kan werken: veel patiënten krijgen minder aanvallen, door het simpele feit dat ze de cassette bij zich dragen. Dit komt doordat ze weten dat zij een hyperventilatie aanval snel en veilig kunnen bestrijden wanneer deze zich voordoet, waardoor hun angstgevoelens afnemen. De Hyperfree-cassette is geen medicijn, maar een medisch hulpmiddel dat u onbeperkt kunt gebruiken. En kunt u dus zonder problemen gebruikt worden naast de oxazepam.

De Hyperfree-cassette is een Nederlandse vinding, die onderzocht is in het Diaconessenziekenhuis in Leiden. Het onderzoek is gepubliceerd in het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde.


De Hyperfree-cassette kan de oorzaak van een hyperventilatie-aanval niet wegnemen maar wel snel bestrijden. En kan voor u ook heel goed dienst doen ookal heeft u al jaren last van hyperventilatie.

En wetende dat u de hyperfree-cassette bij u heeft en een aanval snel kunt bestrijden geeft een geruststellende gedachte wat kan leiden tot een afname van het aantal aanvallen.


Is dit product ook geschikt bij chronische hyperventilatie?

De Hyperfree Inhalatiecassette Tegen Hyperventilatie is een medisch hulpmiddel wat u ook bij chronische hyperventilatie kunt gebruiken.

Wat doet de Hyperfree cassette?

De Hyperfree-cassette zorgt ervoor dat de patiënt in zo kort mogelijke tijd de balans tussen koolzuur en zuurstof weer op peil krijgt, waardoor de hyperventilatie aanval overgaat en de klachten die ontstaan zijn door de hyperventilatie, verdwijnen. Een groot voordeel is dat de Hyperfree-cassette ook preventief kan werken: veel patiënten krijgen minder aanvallen, door het simpele feit dat ze de cassette bij zich dragen. Dit komt doordat ze weten dat zij een hyperventilatie aanval snel en veilig kunnen bestrijden wanneer deze zich voordoet, waardoor hun angstgevoelens afnemen. De Hyperfree-cassette is geen medicijn, maar een medisch hulpmiddel dat u onbeperkt kunt gebruiken.

Wat is de Hyperfree cassette?

De Hyperfree-cassette is samengesteld uit twee op elkaar aansluitende kunststof delen die aan de binnenkant van de cassette een labyrint vormen. Dit labyrint heeft een inhoud van vijftig kubieke centimeter. Door in- en uit te ademen door de smalle kant van de Hyperfree-cassette, ademt u het te veel uitgeademde koolzuur weer in. Hierdoor stopt de hyperventilatie aanval snel. Het labyrint in de Hyperfree-cassette zorgt er bovendien voor dat er niet te snel in- en uitgeademd kan worden, waardoor de ademhaling meer beheerst en rustiger wordt. De Hyperfree-cassette is een Nederlandse vinding, die onderzocht is in het Diaconessenziekenhuis in Leiden. Het onderzoek is gepubliceerd in het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde.

Hoe gebruik je dit product?

Omdat hyperventilatie een direct gevolg is van een verkeerde ademhaling, is het aan te raden om een zo goed mogelijke lichaamshouding aan te nemen wanneer u de Hyperfree-cassette gebruikt. U kunt bijvoorbeeld op een stoel gaan zitten met de benen naast elkaar en een rechte rug. Om te controleren of u op de goede manier ademt (een buikademhaling ) is het raadzaam om één hand op de buik te houden tijdens het in- en uitademen door de Hyperfree-cassette. U moet tijdens het inademen de buik voelen uitzetten, niet alleen de borstkas. Ook is het mogelijk om de Hyperfree-cassette preventief bij hyperventilatie te gebruiken. Wanneer u op een moment dat het u uitkomt gedurende ongeveer anderhalve minuut door de cassette in- en uitademt, houdt u de verhouding tussen zuurstof en koolzuur in evenwicht.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Hyperfree Inhalatiecassette Tegen Hyperventilatie 1ST?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 1