DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Human+Kind Human+Kind All-in-One Family Remedy Creme 75ML
Human+Kind Human+Kind All-in-One Family Remedy Creme 75ML

Human+Kind All-in-One Family Remedy Creme 75ML

Niet meer verkrijgbaar
  • Merk: Human+Kind
  • Inhoud: 75ML
  • EAN: 5391521250155

×

of

Productbeschrijving

Werkt ultraverjongend

Algemeen
De All-in-One Remedy Cream van H+K werkt ultraverjongend en bevat hypoallergene natuurlijke ingrediënten die bekendstaan om hun kalmerende en verzachtende werking. Deze crème hydrateert de droge, ruwe en gevoelige huid en helpt bij de bestrijding van tal van irritaties.
H + K herstelt de huid, zodat deze de natuurlijke gezondheid terugkrijgt en er fris en stralend uitziet.
Drie goede redenen om H + K te proberen:

• 100 procent natuurlijk, zonder schadelijke chemicaliën
• All- in-one, gebruiksvriendelijk

Onze All-in-One Family Remedy-crème is bereid volgens een geheime formule op basis van zuiver natuurlijke ingrediënten. Al onze producten zijn dermatologisch getest, gescreend op overgevoeligheidsreacties en zacht voor de gevoelige huid.

15 actieve ingrediënten:
H+K werkt uitsluitend met hoogstaande, natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit, waaronder: biologische kokosolie, sheabutter, Centella asiatica, Calendula, avocado-olie, rozebottelzaadolie, witte lelie, vogelmuur, berkenextract, tea tree bladolie, heermoesextract, heemst, olijfbladextract, broccoli-extract en Aloë Vera.

Hoe te gebruiken?
Minstens driemaal daags gelijkmatig aanbrengen. Vermijd contact met de ogen.

Ingrediënten

Centella asiatica-extract:
Centella heeft een stimulerende werking op de circulatie; het bevordert de vorming van collageen in de huid en gaat oxidatie tegen, waardoor het een fantastisch ingrediënt is voor huidverzorgende anti-verouderingsproducten. De huid wordt weer stevig en soepel.

Broccoli-extract:
Broccoli-extract, gewonnen uit broccolispruiten, kan de huid beschermen tegen de schadelijke invloeden van UV-straling en vermindert de kans op huidkanker.
 
Lilium candidum bollenextract (witte lelie):
Witte lelie wordt gebruikt voor de behandeling van diverse kwaaltjes en aandoeningen, waaronder lichte brandwonden en schaafwonden. Het bevordert de genezing van beschadigd en geïrriteerd weefsel en verjongt de huid.
 
Stellaria media-extract (vogelmuur):
Vogelmuur is bijzonder rijk aan ascorbinezuur (vitamine C) en mucilage, en bevat tevens rutine, para-aminobenzoëzuur (PABA), gamma-linoleenzuur (GLA, een afgeleid Omega-6-onverzadigd vetzuur), nicotinezuur, riboflavine (B2), thiamine (B1), bètacaroteen (A), magnesium, ijzer, calcium, kalium, zink, fosfor, mangaan, natrium, selenium en silicium. Het staat bekend om zijn helende en verzachtende werking bij huidaandoeningen.
 
Calendula officinalis-olie (goudsbloem):
De buitengewone ontstekingsremmende eigenschappen van Calendula komen vooral goed van pas ingeval van weefseldegeneratie - zoals moeilijk te genezen wonden, acne, zweren, doorligwonden, spataderen, blauwe plekken, uitslag en eczeem.
 
Betula alba-bastextract (zilverberk):
Berkenbast bevat salicylaat, een verbinding die ook in aspirine wordt aangetroffen. Salicylaat werkt ontstekingsremmend. De antibacteriële en desinfecterende werking van berkenbast ondersteunt het traditionele gebruik bij huidaandoeningen zoals eczeem. Natuurgenezers werken van oudsher met de bladeren van de witte berk of zilverberk voor de behandeling van huiduitslag.
 
Melaleuca alternifolia bladolie (tea tree):
Tea tree-olie kan gebruikt worden in de strijd tegen puistjes, acne, schaafwonden en oneffenheden, koortsblaasjes, voetschimmel, zonverbranding, schimmelinfecties aan de nagels en geïnfecteerde wonden, en de balsemende eigenschappen van de olie kalmeren de geïrriteerde en ontstoken huid.
 
Equisetum arvense-extract (heermoes):
Verbetert de circulatie en regenereert het bindweefsel. Heermoes of paardenstaart wordt in de cosmetica toegepast ter verbetering van het epitheelweefsel, vanwege de hoge concentratie saponinen en flavonoïden in de samenstelling. Deze bestanddelen dragen bij aan wondgenezing en de vermindering van littekens. Kiezelzuur heeft een verstevigende werking op het bindweefsel en het ondersteunt de regeneratie van het epitheelweefsel.
 
Aloë barbadensis-extract (Aloe Vera):
Aloë barbadensis-gel is een krachtige vochthersteller die diep doordringt in de huid en het vocht rechtstreeks in het weefsel brengt. Het staat bekend om zijn verzachtende en kalmerende werking bij brandwonden. Aloë verbetert de teint en de huidskleur, omdat het de bloedcirculatie stimuleert op de plekken waar het wordt aangebracht. Rode plekjes vervagen. Aloë Vera heeft een synergetisch effect op de andere ontstekingsremmende ingrediënten in onze producten.
 
Althaea officinalis blad- en wortelextract (heemst):
Heemst gaat huidontstekingen tegen en is daarom een werkzaam middel tegen elke vorm van huiddegeneratie. Het reduceert cellulaire oxidatie, heeft een zeer gunstig effect op huidproblemen en -aandoeningen en helpt bij wondgenezing, brandwonden en huidirritatie. Heemst bezit niet alleen uitstekende ontstekingsremmende eigenschappen, maar lijkt tevens de immuniteit op cellulair niveau te stimuleren. Het voorkomt de afbraak van hyaluronzuur en remt dit proces af, waardoor de vochtregulatie in de huid wordt verbeterd en de huidstructuur wordt verstevigd. Heemst ondersteunt wondgenezingsprocessen en gaat tegelijkertijd huidveroudering en ontstekingen tegen.
 
Rosa rubiginosa zaadolie (rozenbottel):
Rozenbottel is een van de weinige plantaardige oliën die zowel rijk is aan retinol (vitamine A) als aan vitamine C. Rozenbottelzaadolie bevat een hoge concentratie essentiële vetzuren – linolzuur of Omega-6 en linoleenzuur of Omega-3. De olie wordt voor tal van huidproblemen gebruikt, waaronder dermatitis, acne en eczeem. Het heeft een heilzame werking op de rijpere huid en helpt bij zonverbranding en broze nagels. De olie gaat rimpels tegen en wordt vaak toegepast bij littekens en vroegtijdige huidveroudering (photo-ageing).
Olea europaea bladextract (olijf):
Dit middel heeft een antiseptische en zuiverende werking op de huid.

Biologische kokosolie:
Deze olie trekt snel in de huid en helpt bij vroegtijdige veroudering. Het is een ideaal middel tegen droge, ruwe en gerimpelde huid en biedt verlichting bij psoriasis en eczeem. Patiënten zien vaak grote verbeteringen bij schrijnende aandoeningen. Kokosolie helpt om de buitenste laag dode huidcellen te verwijderen, waardoor de huid gladder wordt. Onze koudgeperste kokosolie is ongeraffineerd, waardoor alle natuurlijke bestanddelen behouden blijven.
 
Sheabutter
Sheabutter wordt beschouwd als een natuurlijke vochtinbrenger; het voorkomt huidirritatie en regenereert de huid. Geschikt voor de droge huid en beschermt tegen de elementen. Werkt tevens ontstekingsremmend en kan uitkomst bieden bij een jeukende, geïrriteerde of zonverbrande huid. Helpt om vocht vast te houden en gaat vochtverlies tegen.
 
Avocado-olie
Avocado-olie dringt diep door in de huid, het is hydraterend en ondersteunt de genezing van beschadigde huid. Het is rijk aan vitamine A, D en E, bètacaroteen, lecithine en kalium. Als middel in de strijd tegen huidverouderingsprocessen is het rijk aan steroline, dat ouderdomsvlekken tegengaat. Sterolinen zijn plantaardige steroïden. Avocado-olie wordt al tijdenlang gebruikt als middel tegen een zeer droge, geïrriteerde huid en het is een heilzaam middel bij huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis. Het werkt tevens tegen striae en rimpel

Meer uit ons assortiment:

  • Healthy Bakers Low Carb Brood 1ST

    Healthy Bakers Low Carb Brood | 1ST

    -24%
    3,25
    4,30
  • Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - voor een frisse adem 75ML

    Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - ... | 75ML

    -10%
    2,14
    2,39
  • Parodontax Tandpasta Original - tegen bloedend tandvlees 75ML

    Parodontax Tandpasta Original - tegen ... | 75ML

    -10%
    4,99
    5,55
  • A.Vogel Bambu Biologische Koffievervanger 200GR

    A.Vogel Bambu Biologische Koffiever... | 200GR

    -20%
    6,39
    7,99
  • Sensodyne Freshmint Tandpasta voor gevoelige tanden 75ML

    Sensodyne Freshmint Tandpasta voor ge... | 75ML

    -17%
    4,79
    5,79